Povezane vesti
Bend Numen predstavlja novi EP ‘Bit onog što sam’
Balkan Rock pre 1 dan
Srpski bend Numen završava rad svojem novom EP pod nazivom “Bit onog što sam“. Ovo izdanje sadrži četiri nove pesme, a dva singla su već dostupna publici. Preostale dve numere očekuju se do kraja marta. Bend Numen osnovan je početkom 2025. godine i… »
Jelena Pranić objavila englesku verziju singla ‘I Held On’
Balkan Rock pre 1 dan
Kantautorka i producentkinja Jelena Pranić predstavila je svoj novi singl i spot pod nazivom “I Held On“. Ova pesma predstavlja englesku verziju njenog prvog singla “Verovala sam” sa debi albuma “Šibice”. Pesma “I Held On” objavljena je 13. marta 2026… »
Jelena Pranić objavila englesku verziju hita "Verovala sam": Pogledajte novi spot za pesmu "I Held On"
Telegraf pre 1 dan
Prvi singl Jelene Pranić „Verovala sam” sa njenog debi albuma „Šibice“ dobio je verziju na engleskom jeziku pod nazivom „I Held On”. Kantautorka i producentkinja Jelena Pranić, u okviru projekta Belem.music objavila je pesmu „I Held on” za Glitch… »
Vesti dana »
Kako se u Kragujevcu pripremaju za miting SNS-a u Beogradu: Sve je isto k’o i ranije, ali i nije…
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Zgodna supruga u prvom redu, Breskvica u uskoj haljini, a ona sa golim ramenima: Na koncertu Magla benda pevačice kao sa modne piste da su sišle, niko ne zna gde da gleda (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana