Povezane vesti
Bend Numen predstavlja novi EP ‘Bit onog što sam’
Balkan Rock 18.03.2026
Srpski bend Numen završava rad svojem novom EP pod nazivom “Bit onog što sam“. Ovo izdanje sadrži četiri nove pesme, a dva singla su već dostupna publici. Preostale dve numere očekuju se do kraja marta. Bend Numen osnovan je početkom 2025. godine i… »
Jelena Pranić objavila englesku verziju singla ‘I Held On’
Balkan Rock 18.03.2026
Kantautorka i producentkinja Jelena Pranić predstavila je svoj novi singl i spot pod nazivom “I Held On“. Ova pesma predstavlja englesku verziju njenog prvog singla “Verovala sam” sa debi albuma “Šibice”. Pesma “I Held On” objavljena je 13. marta 2026… »
Jelena Pranić objavila englesku verziju hita "Verovala sam": Pogledajte novi spot za pesmu "I Held On"
Telegraf 18.03.2026
Prvi singl Jelene Pranić „Verovala sam” sa njenog debi albuma „Šibice“ dobio je verziju na engleskom jeziku pod nazivom „I Held On”. Kantautorka i producentkinja Jelena Pranić, u okviru projekta Belem.music objavila je pesmu „I Held on” za Glitch… »
Vesti dana »
PETAK HLADAN U SREMSKOJ MITROVICI: Danas do 19 stepeni, za vikend stiže toplije vreme
Ozon pre 20 minutajoš 15 povezanih
Izvori: SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba, ponovno otvaranje Ormuza
RTV pre 50 minutajoš 7 povezanih
Selektor Grčke uništio svoju Srbiju u 95. minutu: "Naravno da sam pevao Bože pravde"
Telegraf pre 40 minutajoš 18 povezanih
Dobra vest za globalnu ekonomiju: Si i Tramp postigli važan dogovor
Mondo pre 25 minutajoš 5 povezanih
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 5 minutajoš 1 povezana