Povezane vesti
"Postaju dosadni!" Holger Rune o dominaciji Janika Sinera i Karlosa Alkaraza
Večernje novosti 18.03.2026
Danski teniser Holger Rune se nada da će se uskoro pojaviti neko ko će uspeti malo da prekine dominaciju Janika Sinera i Karlosa Alkaraza. FOTO: Tanjug/AP/Kirsty Wigglesworth Alkaras i Siner uglavnom osvajaju sve velike turnire na kojima se pojave… »
"Postalo je dosadno": Teniser jedva čeka da se vrati i da izazove Sinera i Alkaraza, misli da zna sa obojicom
Telegraf 18.03.2026
Bivši četvrti teniser Holger Rune jedva čeka da se posle povrede vrati na teren i smatra da će moći da prekine dominaciju Janika Sinera i Karlosa Alkaraza. - Daje mi nadu da mogu, svaki put kada stanem na teren protiv njih, znam da imam šansu da ih… »
"Alkaras i Siner postaju dosadni"
B92 18.03.2026
Danski teniser Holger Rune nada se da će neko poljuljati dominaciju Karlosa Alkarasa i Janika Sinera. Alkaras i/ili Siner maltene osvajaju sve velike turnire na kojima se pojave. "Iskreno, kada samo dva igrača dolaze do finala i osvajaju sve, postaje… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 35 povezanih
Čaušić o požaru u Deliblatskoj peščari: Stanovnici svih naselja bezbedni ali se situacija brzo menja
Beta pre 19 minutajoš 47 povezanih
Srbija pod snažnim toplotnim talasom, temperature dostižu 42 stepena
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 57 povezanih
Požar na gradskoj deponiji u Jovanovcu u Kragujevcu, sve raspoložive ekipe na terenu
Insajder pre 1 satjoš 15 povezanih
NUNS: „Otvoreno pismo ministra Bratine nedopustivo mešanje u pitanje vlasništva medija“
Mašina pre 2 satajoš 17 povezanih