Povezane vesti
"Javila se Andreana": Amidžić o sukobu s pevačicom, otkrio i šta je bilo u emisiji sa Džejlom i Aleksandrom Mladenović
Mondo pre 1 dan
Ognjen Amidžić je nedavno otkrio da ga je u poslovnom smislu najviše razočarala Andreana Čekić i da za nju trenutno nema mesta kod njega u "Ami Dži šouu". Ognjen Amidžić se na snimanju Pinkovih Zvezda, osvrnuo na skandal sa Andreanom Čekić, ističući da… »
"Javila mi se Andreana, objasnio sam joj...": Amidžić pričao o sukobu sa pevačicom, pa spomenuo i svađu Aleksandre Mladenović…
Nova pre 1 dan
Voditelj Ognjen Amidžić progovorio je o pevačici Andreani Čekić. Naime, pevačica se nedavno našla u središtu skandala nakon što je Ognjena ostavila na cedilu samo nekoliko sati pred snimanje emisije. Iako su godinama uspešno sarađivali, Amidžić je… »
Ognjen Amidžić precrtao Andreanu Čekić za sva vremena, otkazala mu gostovanje, a on sad priznaje: "Javila mi se, objasnio sam…
Blic pre 1 dan
Rekao je da mu se Andreana javila i da ne postoji dublji problem između njih. Amidžić je potvrdio da Andreana više neće imati mesto u njegovoj emisiji. Voditelj Ognjen Amidžić progovorio je o pevačici Andreani Čekić, danas, na snimanju nove epizode… »
Amidžić progovorio o sukobu Džejle i Aleksandre, otkrio šta se dešavalo iza kamera: "Imale su..."
Telegraf pre 1 dan
Voditelj Ognjen Amidžić pojavio se danas na snimanju nove emisije "Pinkovih zvezda", spreman za novi radni dan. Novinari su ga prvo pitali o stanju Zorice Brunclik, te da li je istina da se vraća na snimanja, na šta je on rekao: - Sad ću i ja saznati… »
"Javila mi se Andreana" Ognjen Amidžić otkrio detalje razgovora sa pevačicom posle skandala, pa se dotakao i neprijatne…
Kurir pre 1 dan
Voditelj Ognjen Amidžić stigao je u Šimanovce, gde se danas snima nova emisija Pinkovih Zvezda, a kako je otkrio, nije znao ko će se naći u ulozi člana žirija. – Verujte mi da ne znam, iskreno, ne znam. Ja sam pisao Kemišu, ali nismo uspeli da se čujemo… »
Vesti dana »
Bajramska poruka predsednika Mešihata Muftije dr. Mevlud ef. Dudića
IndeksOnline pre 1 satjoš 26 povezanih
Mađarska i Slovačka blokirale 90 milijardi evra kredita za Ukrajinu
Biznis.rs pre 2 satajoš 31 povezana
Vučić najavio dobre vesti iz SAD: Očekujem važan i dobar glas koji se tiče Srbije, sutra predstavljamo mere za građane
Euronews pre 5 minutajoš 20 povezanih