Povezane vesti
Ivanina toples fotka srušila mreže, sad ovako slavi 25 godina: U kadar ušetao nepozvan gost, ona objavila snimak
Mondo pre 11 sati
Pop pevačica i kantautorka Ivana Jordan nakon duže medijske pauze vraća se na muzičku i javnu scenu. Ivana ove godine proslavlja jubilej 25 godina karijere, i tim povodom je objavila pesmu "Šta mi radiš sad". "Ovo je početak nove faze u mojoj muzičkoj… »
"Cica maca" joj pravila društvo: Ivana Jordan proslavila veliki jubilej (foto)
Večernje novosti pre 17 sati
PEVAČICA Ivana Jordan nakon duže medijske pauze vratila se na muzičkuscenu. Atraktivna plavuša ove godine proslavlja jubilej 25 godina karijere, i tim povodom je objavila pesmu „Šta mi radiš sad“. Foto: Milan Lukić Za razliku od mnogih prethodnih pesama… »
Mlađan Dinkić napisao pesmu Ivani Jordan: Ovo je početak nove faze! Skroz drugačije ruho za 25 godina karijere
Kurir pre 18 sati
Pevačica Ivana Jordan, koja ove godine proslavlja 25 godina uspešne karijere, objavila je novu pesmu pod nazivom „Šta mi radiš sad“. Nakon zapaženog singla „Ako sruši se svet“, publiku očekuje još jedna emotivna, dinamična i snažna muzička priča, ali… »
Ivana Jordan 25 godina karijere proslavlja novom pesmom
Nova pre 18 sati
Pop pevačica i kantautorka Ivana Jordan nakon duže medijske pauze vraća se na muzičku i javnu scenu. Atraktivna plavuša ove godine proslavlja jubilej 25 godina karijere, i tim povodom je objavila pesmu „Šta mi radiš sad“. "Ovo je početak nove faze u… »
Vesti dana »
Potresi na tržištima energenata zbog zaoštrenog sukoba na Bliskom istoku
BBC News pre 6 minutajoš 41 povezana
PROMENLJIVO OBLAČNO I SVEŽE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas u Srbiji
Glas juga pre 2 satajoš 13 povezanih
Finska, deveti put zaredom, proglašena za najsrećniju zemlju na svetu, Srbija na 30. mestu
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih