Povezane vesti
Dekanka FPN o reizboru: Zbili smo redove i stali u odbranu prava studenata
Nova pre 1 dan
Dekanka Fakulteta političkih nauka (FPN) Univerziteta u Beogradu Maja Kovačević, koja je danas ponovo izabrana na tu funkciju, izjavila je da je ponosna na to što su zaposleni na tom fakultetu "zbili redove" i stali u odbranu prava njihovih studenata… »
N1 Direktno: Oštriji izveštaj EU
N1 Info pre 1 dan
Hoće li izveštaj Evropskog parlamenta o Srbiji biti oštriji od onog prošlogodišnjeg? Da li će to uticat i na vlast u Srbiji? U studiju komentariše Vladimir Međak iz Evrpskog pokreta Srbije. Maja Kovačević, potvrđena je kao dekanka Fakulteta političkih… »
Kovačević: Na FPN-u smo zbili redove i stali u odbranu prava studenata, otuda sam imala tako veliku većinu
N1 Info pre 1 dan
Maja Kovačević, dekanka Fakulteta političkih nauka koja je ponovo izabrana na to mesto, za N1 je rekla da je ponosna na to što su na tom fakultetu "zbili redove" i stali u odbranu prava njihovih studenata. "Otuda sam ja imala tako veliku većinu na veću -… »
Maja Kovačević ponovo izabrana za dekanku Fakulteta političkih nauka: Zbili smo redove i stali u odbranu prava studenata
Nedeljnik pre 1 dan
Maja Kovačević, dekanka Fakulteta političkih nauka koja je ponovo izabrana na to mesto, izjavila je da je ponosna na to što su na tom fakultetu „zbili redove“ i stali u odbranu prava njihovih studenata. „Otuda sam ja imala tako veliku većinu na veću, od… »
Maja Kovačević i zvanično ponovo dekanka FPN
Vreme pre 1 dan
Odluku da profesorka Maja Kovačević ponovo bude dekanka FPN verifikovali su Savet tog fakultata i Senat Univerziteta u Beogradu. Profesorka Maja Kovačević zvanično je ponovo izabrana za dekana Fakulteta političkih nauka (FPN), a t r za dekanku prethodno… »
Maja Kovačević ponovo izabrana za dekana Fakulteta političkih nauka u Beogradu
NIN pre 1 dan
Profesorka Maja Kovačević izjavila je danas FoNetu da je zvanično ponovo izabrana za dekana Fakulteta političkih nauka (FPN), a tu odluku potvrdili su i verifikovali Savet tog fakultata i Senat Univerziteta u Beogradu. Njen izbor za dekanku prethodno je… »
Maja Kovačević ponovo izabrana za dekanku FPN: "Drago mi je što je kolektiv stao na moju stranu"
Newsmax Balkans pre 1 dan
Profesorka Maja Kovačević potvrdila je za portal Newsmax Balkans da je ponovo izabrana za dekanku Fakulteta političkih nauka (FPN), a tu odluku verifikovali su Savet tog fakulteta i Senat Univerziteta u Beogradu. Izbor za dekanku prethodno je prošle… »
Maja Kovačević ponovo izabrana za dekanku FPN-a
RTS pre 1 dan
Profesorka Maja Kovačević zvanično je ponovo izabrana za dekanku Fakulteta političkih nauka, a tu odluku potvrdili su i verifikovali Savet tog fakultata i Senat Univerziteta u Beogradu. Izbor profesorke Kovačević prethodno je prošle nedelje izglasalo… »
Maja Kovačević ponovo izabrana za dekanku Fakulteta političkih nauka
N1 Info pre 1 dan
Profesorka Maja Kovačević izjavila je danas FoNetu da je zvanično ponovo izabrana za dekana Fakulteta političkih nauka (FPN), a tu odluku potvrdili su i verifikovali Savet tog fakultata i Senat Univerziteta u Beogradu. Njen izbor za dekanku prethodno je… »
Maja Kovačević ponovo izabrana za dekanku Fakulteta političkih nauka
Nova pre 1 dan
Maja Kovačević ponovo izabrana za dekanku FPN-a
Danas pre 1 dan
Profesorka Maja Kovačević izjavila je danas FoNetu da je ponovo izabrana za dekana Fakulteta političkih nauka (FPN), a tu odluku potvrdili su i verifikovali Savet tog fakulteta i Senat Univerziteta u Beogradu. Njen izbor za dekanku prethodno je prošle… »
Vesti dana »
Kako se u Kragujevcu pripremaju za miting SNS-a u Beogradu: Sve je isto k’o i ranije, ali i nije…
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Zgodna supruga u prvom redu, Breskvica u uskoj haljini, a ona sa golim ramenima: Na koncertu Magla benda pevačice kao sa modne piste da su sišle, niko ne zna gde da gleda (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Potreban je novac da se ubijaju loši momci" Hegset: "Što se tiče 200 milijardi dolara, mislim da bi se taj broj mogao promeniti"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Vučić: Očekujem važan i dobar glas iz SAD koji se tiče Srbije, sutra u podne saopštavamo sve mere
Danas pre 2 satajoš 1 povezana