Povezane vesti
Maja Kovačević i zvanično ponovo dekanka FPN
Vreme pre 22 dana
Odluku da profesorka Maja Kovačević ponovo bude dekanka FPN verifikovali su Savet tog fakultata i Senat Univerziteta u Beogradu. Profesorka Maja Kovačević zvanično je ponovo izabrana za dekana Fakulteta političkih nauka (FPN), a za dekanku ju je… »
Dekanka FPN o reizboru: Zbili smo redove i stali u odbranu prava studenata
Nova pre 21 dana
Dekanka Fakulteta političkih nauka (FPN) Univerziteta u Beogradu Maja Kovačević, koja je danas ponovo izabrana na tu funkciju, izjavila je da je ponosna na to što su zaposleni na tom fakultetu "zbili redove" i stali u odbranu prava njihovih studenata… »
N1 Direktno: Oštriji izveštaj EU
N1 Info pre 21 dana
Hoće li izveštaj Evropskog parlamenta o Srbiji biti oštriji od onog prošlogodišnjeg? Da li će to uticat i na vlast u Srbiji? U studiju komentariše Vladimir Međak iz Evrpskog pokreta Srbije. Maja Kovačević, potvrđena je kao dekanka Fakulteta političkih… »
Kovačević: Na FPN-u smo zbili redove i stali u odbranu prava studenata, otuda sam imala tako veliku većinu
N1 Info pre 21 dana
Maja Kovačević, dekanka Fakulteta političkih nauka koja je ponovo izabrana na to mesto, za N1 je rekla da je ponosna na to što su na tom fakultetu "zbili redove" i stali u odbranu prava njihovih studenata. "Otuda sam ja imala tako veliku većinu na veću -… »
Maja Kovačević ponovo izabrana za dekanku Fakulteta političkih nauka: Zbili smo redove i stali u odbranu prava studenata
Nedeljnik pre 21 dana
Maja Kovačević, dekanka Fakulteta političkih nauka koja je ponovo izabrana na to mesto, izjavila je da je ponosna na to što su na tom fakultetu „zbili redove“ i stali u odbranu prava njihovih studenata. „Otuda sam ja imala tako veliku većinu na veću, od… »
Maja Kovačević ponovo izabrana za dekana Fakulteta političkih nauka u Beogradu
NIN pre 21 dana
Profesorka Maja Kovačević izjavila je danas FoNetu da je zvanično ponovo izabrana za dekana Fakulteta političkih nauka (FPN), a tu odluku potvrdili su i verifikovali Savet tog fakultata i Senat Univerziteta u Beogradu. Njen izbor za dekanku prethodno je… »
Maja Kovačević ponovo izabrana za dekanku FPN: "Drago mi je što je kolektiv stao na moju stranu"
Newsmax Balkans pre 21 dana
Profesorka Maja Kovačević potvrdila je za portal Newsmax Balkans da je ponovo izabrana za dekanku Fakulteta političkih nauka (FPN), a tu odluku verifikovali su Savet tog fakulteta i Senat Univerziteta u Beogradu. Izbor za dekanku prethodno je prošle… »
Maja Kovačević ponovo izabrana za dekanku FPN-a
RTS pre 21 dana
Profesorka Maja Kovačević zvanično je ponovo izabrana za dekanku Fakulteta političkih nauka, a tu odluku potvrdili su i verifikovali Savet tog fakultata i Senat Univerziteta u Beogradu. Izbor profesorke Kovačević prethodno je prošle nedelje izglasalo… »
Maja Kovačević ponovo izabrana za dekanku Fakulteta političkih nauka
N1 Info pre 21 dana
Profesorka Maja Kovačević izjavila je danas FoNetu da je zvanično ponovo izabrana za dekana Fakulteta političkih nauka (FPN), a tu odluku potvrdili su i verifikovali Savet tog fakultata i Senat Univerziteta u Beogradu. Njen izbor za dekanku prethodno je… »
Maja Kovačević ponovo izabrana za dekanku Fakulteta političkih nauka
Nova pre 21 dana
Maja Kovačević ponovo izabrana za dekanku FPN-a
Danas pre 21 dana
Profesorka Maja Kovačević izjavila je danas FoNetu da je ponovo izabrana za dekana Fakulteta političkih nauka (FPN), a tu odluku potvrdili su i verifikovali Savet tog fakulteta i Senat Univerziteta u Beogradu. Njen izbor za dekanku prethodno je prošle… »
Vesti dana »
U Smederevu nelegalno skladištili 115 tona kancerogenog otpada i još 12.400 litara opasnih materija
Danas pre 1 satjoš 22 povezane
Niški Filozofski: Odluka Ministarstva bez pravnog osnova, ugrožena autonomija univerziteta
Mašina pre 23 minutajoš 20 povezanih
"Šokiran sam što Jokić i Marej to nisu uradili do sada" Trener Denvera stao pred kamere, pa otvorio dušu: Jedna stvar ga posebno čudi!
Kurir pre 53 minutajoš 37 povezanih
Tramp: Američka vojska ostaje oko Irana, upozoravam Teheran da ćemo pucati ako ne poštuje sporazum
Nedeljnik pre 1 satjoš 23 povezane