Povezane vesti

Dekanka FPN o reizboru: Zbili smo redove i stali u odbranu prava studenata

Dekanka FPN o reizboru: Zbili smo redove i stali u odbranu prava studenata

Nova pre 1 dan
Dekanka Fakulteta političkih nauka (FPN) Univerziteta u Beogradu Maja Kovačević, koja je danas ponovo izabrana na tu funkciju, izjavila je da je ponosna na to što su zaposleni na tom fakultetu "zbili redove" i stali u odbranu prava njihovih studenata… »
N1 Direktno: Oštriji izveštaj EU

N1 Direktno: Oštriji izveštaj EU

N1 Info pre 1 dan
​Hoće li izveštaj Evropskog parlamenta o Srbiji biti oštriji od onog prošlogodišnjeg? Da li će to uticat i na vlast u Srbiji? U studiju komentariše Vladimir Međak iz Evrpskog pokreta Srbije. Maja Kovačević, potvrđena je kao dekanka Fakulteta političkih… »
Kovačević: Na FPN-u smo zbili redove i stali u odbranu prava studenata, otuda sam imala tako veliku većinu

Kovačević: Na FPN-u smo zbili redove i stali u odbranu prava studenata, otuda sam imala tako veliku većinu

N1 Info pre 1 dan
Maja Kovačević, dekanka Fakulteta političkih nauka koja je ponovo izabrana na to mesto, za N1 je rekla da je ponosna na to što su na tom fakultetu "zbili redove" i stali u odbranu prava njihovih studenata. "Otuda sam ja imala tako veliku većinu na veću -… »
Maja Kovačević ponovo izabrana za dekanku Fakulteta političkih nauka: Zbili smo redove i stali u odbranu prava studenata

Maja Kovačević ponovo izabrana za dekanku Fakulteta političkih nauka: Zbili smo redove i stali u odbranu prava studenata

Nedeljnik pre 1 dan
Maja Kovačević, dekanka Fakulteta političkih nauka koja je ponovo izabrana na to mesto, izjavila je da je ponosna na to što su na tom fakultetu „zbili redove“ i stali u odbranu prava njihovih studenata. „Otuda sam ja imala tako veliku većinu na veću, od… »
Maja Kovačević i zvanično ponovo dekanka FPN

Maja Kovačević i zvanično ponovo dekanka FPN

Vreme pre 1 dan
Odluku da profesorka Maja Kovačević ponovo bude dekanka FPN verifikovali su Savet tog fakultata i Senat Univerziteta u Beogradu. Profesorka Maja Kovačević zvanično je ponovo izabrana za dekana Fakulteta političkih nauka (FPN), a t r za dekanku prethodno… »
Maja Kovačević ponovo izabrana za dekana Fakulteta političkih nauka u Beogradu

Maja Kovačević ponovo izabrana za dekana Fakulteta političkih nauka u Beogradu

NIN pre 1 dan
Profesorka Maja Kovačević izjavila je danas FoNetu da je zvanično ponovo izabrana za dekana Fakulteta političkih nauka (FPN), a tu odluku potvrdili su i verifikovali Savet tog fakultata i Senat Univerziteta u Beogradu. Njen izbor za dekanku prethodno je… »
Maja Kovačević ponovo izabrana za dekanku FPN: "Drago mi je što je kolektiv stao na moju stranu"

Maja Kovačević ponovo izabrana za dekanku FPN: "Drago mi je što je kolektiv stao na moju stranu"

Newsmax Balkans pre 1 dan
Profesorka Maja Kovačević potvrdila je za portal Newsmax Balkans da je ponovo izabrana za dekanku Fakulteta političkih nauka (FPN), a tu odluku verifikovali su Savet tog fakulteta i Senat Univerziteta u Beogradu. Izbor za dekanku prethodno je prošle… »
Maja Kovačević ponovo izabrana za dekanku FPN-a

RTS pre 1 dan
Profesorka Maja Kovačević zvanično je ponovo izabrana za dekanku Fakulteta političkih nauka, a tu odluku potvrdili su i verifikovali Savet tog fakultata i Senat Univerziteta u Beogradu. Izbor profesorke Kovačević prethodno je prošle nedelje izglasalo… »
Maja Kovačević ponovo izabrana za dekanku Fakulteta političkih nauka

N1 Info pre 1 dan
Profesorka Maja Kovačević izjavila je danas FoNetu da je zvanično ponovo izabrana za dekana Fakulteta političkih nauka (FPN), a tu odluku potvrdili su i verifikovali Savet tog fakultata i Senat Univerziteta u Beogradu. Njen izbor za dekanku prethodno je… »

Nova pre 1 dan

Danas pre 1 dan
Profesorka Maja Kovačević izjavila je danas FoNetu da je ponovo izabrana za dekana Fakulteta političkih nauka (FPN), a tu odluku potvrdili su i verifikovali Savet tog fakulteta i Senat Univerziteta u Beogradu. Njen izbor za dekanku prethodno je prošle… »

Vesti dana »