Povezane vesti
Bilo je pitanje života i smrti! Avramović otvorio dušu o hororu u Dubaiju: Žena i dete u garaži, a ja čitam katastrofalne…
Večernje novosti pre 20 sati
ALEKSA Avramović govorio je o napetoj situaciji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, otkrivši da mu je porodica bila u Dubaiju dok je bio na okupljanju reprezentacije Srbije. FOTO: FIBA.Basketball Košarkaš Dubaija otkrio je da je situacija bila izuzetno… »
Aleksa dirnut gestom direktora Dubaija: "Skinuo sebe sa spiska putnika zbog moje porodice"
Sportske.net pre 21 sat
Srpski košarkaš Aleksa Avramović rekao je da će ceo život pamtiti odluku direktora Dubaija Dejana Kamenjaševića da svoje ime ukloni sa spiska putnika aviona i ustupi članu porodice ovog igrača u trenucima kada se vazdušni prostor iznad ove zemlje tek… »
Geleri pali u blizini doma Alekse Avramovića: "Ja čitam katastrofalne vesti, a supruga mi iz Dubaija kaže..."
B92 pre 22 sata
Srpski košarkaši i član Dubaija Aleksa Avramović pričao je o situaciji u UAE, kada su počeli ratni sukobi na Bliskom istoku. Aleksa Avramović i Makabi Tel Aviv imalu su priču dugu oko godinu i po dana. Srpski plejmejker i izraelski klub bili su u… »
"Dronovi su pogodili hotel blizu stana u kom živim" Aleksa Avramović o haosu na Bliskom istoku: Evo šta se sve dešavalo…
Kurir pre 1 dan
Srpski reprezentativac, Aleksa Avramović, trenutno je član Dubaija, te se i on našao u problemu kada je krenuo sukob na Bliskom istoku. Sada je Avramović otvorio dušu za portal Sportinjo i govorio je o početku rata na Bliskom istoku, te je ispričao svoju… »
Vesti dana »
Omanski šef diplomatije: SAD izgubile kontrolu nad svojom spoljnom politikom
RTV pre 20 minutajoš 180 povezanih
SAD: Sledi "najveći udar do sada"; "Smrt i razaranje će pasti s neba" FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 34 povezane
Fond PIO objavio rang-liste za besplatnu rehabilitaciju penzionera u banjama
NIN pre 2 satajoš 23 povezane
Lekari u šoku: Strašna povreda fudbalera na meču Lige šampiona, jednom prst "visi o koncu", a teško stradao i njegov saigrač!
Večernje novosti pre 50 minutajoš 26 povezanih