Povezane vesti

"Pio sam u nenormalnim količinama, a onda sam pročitao ovu knjigu" – Peđa Jovanović o teškoj borbi s alkoholom

"Pio sam u nenormalnim količinama, a onda sam pročitao ovu knjigu" – Peđa Jovanović o teškoj borbi s alkoholom

Telegraf pre 9 sati
Pevač Peđa Jovanović otvoreno je progovorio o periodu života kada se predao porocima, zbog čega je njegova porodica mnogo patila. Sada je otkrio prelomni trenutak koji ga je naveo da se odrekne loših navika i promeni život iz korena. - Ja sam se toliko… »
"Odlučio sam da se lečim, shvatio sam da imam problem." Pevača žena ostavila zbog poroka: "Zapostavio sam porodicu zbog…

"Odlučio sam da se lečim, shvatio sam da imam problem." Pevača žena ostavila zbog poroka: "Zapostavio sam porodicu zbog…

Blic pre 11 sati
Najveću pomoć dobio je od supruge i porodice, ali ključan korak je bilo prihvatanje problema i edukovanje o lečenju Peđa je već četiri godine potpuno trezan i ističe da ima podršku porodice Pevač Peđa Jovanović odao se porocima u jednom periodu života… »
"Odlučio sam da se lečim, totalno sam izgubio kompas" Pevača žena ostavila zbog poroka, on sad otvorio dušu o svemu…

"Odlučio sam da se lečim, totalno sam izgubio kompas" Pevača žena ostavila zbog poroka, on sad otvorio dušu o svemu…

Kurir pre 11 sati
Pevač Peđa Jovanović odao se porocima u jednom periodu života, zbog čega je dosta trpela njegova porodica. On je sada otkrio koji je bio prelomni trenutak da se odrekne loših navika i promeni život iz korena. Peđa kaže da nije ponosan zbog grešaka koje… »

Vesti dana »