Povezane vesti
"Pio sam u nenormalnim količinama, a onda sam pročitao ovu knjigu" – Peđa Jovanović o teškoj borbi s alkoholom
Telegraf 18.03.2026
Pevač Peđa Jovanović otvoreno je progovorio o periodu života kada se predao porocima, zbog čega je njegova porodica mnogo patila. Sada je otkrio prelomni trenutak koji ga je naveo da se odrekne loših navika i promeni život iz korena. - Ja sam se toliko… »
"Odlučio sam da se lečim, shvatio sam da imam problem." Pevača žena ostavila zbog poroka: "Zapostavio sam porodicu zbog…
Blic 18.03.2026
Najveću pomoć dobio je od supruge i porodice, ali ključan korak je bilo prihvatanje problema i edukovanje o lečenju Peđa je već četiri godine potpuno trezan i ističe da ima podršku porodice Pevač Peđa Jovanović odao se porocima u jednom periodu života… »
"Odlučio sam da se lečim, totalno sam izgubio kompas" Pevača žena ostavila zbog poroka, on sad otvorio dušu o svemu…
Kurir 18.03.2026
Pevač Peđa Jovanović odao se porocima u jednom periodu života, zbog čega je dosta trpela njegova porodica. On je sada otkrio koji je bio prelomni trenutak da se odrekne loših navika i promeni život iz korena. Peđa kaže da nije ponosan zbog grešaka koje… »
Vesti dana »
(BLOG) Srbija se bori sa požarima: U Deliblatskoj peščari nešto mirnije, situacija u Magliču "pod kontrolom"
N1 Info pre 1 satjoš 111 povezana
SAD uvele carine od 50 odsto na kanadsku robu, Otava najavljuje recipročne mere
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 26 povezanih
„SNS kadar“: Ko je Aleksandar Mitrović, predsednik opštine Ivanjica, koji je izviždan na otvaranju režimske Nušićijade?
Danas pre 9 satijoš 8 povezanih
Rijera pred Čukarički: Imamo sjajnu grupu momaka, navijači zaslužuju maksimum...
Kurir pre 51 minutajoš 43 povezane
Vremenska prognoza i meteoalarmi: Sunčano i toplo vreme uz kraće osveženje na severu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 37 povezanih