Povezane vesti

"Mnogo mi je žao Darka Lazića, poznavala sam mu brata..." Barbara Bobak iskreno o teškoj tragediji

"Mnogo mi je žao Darka Lazića, poznavala sam mu brata..." Barbara Bobak iskreno o teškoj tragediji

Kurir pre 22 sata
Rođeni brat Darka Lazića izgubio je život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, a prošle nedelje ga je na večni počinak ispratilo preko 1.000 ljudi u njegovom rodnom Brestaču. Sada se ovim povodom oglasila Barbara Bobak, koja je rekla da je potrešena… »
"Staću na Aleksandrnu stranu, više cenim to kad se kaže direktno u lice": Kaća Živković o sukobu Mladenovićeve i Džejle

"Staću na Aleksandrnu stranu, više cenim to kad se kaže direktno u lice": Kaća Živković o sukobu Mladenovićeve i Džejle

Nova pre 22 sata
Pevačic Teodora Tea Bilanović večeras je okupila brojne pripadnike estrade na promociji svog albuma "Random". Između ostalih, Teinoj promociji je prisustvovala i Katarina Živković. Katarina se osvrnula i na nedavni sukob koleginica Aleksandre Mladenović… »
"Mnogo mi je žao zbog njegove žene i dece", Barbara Bobak o smrti brata Darka Lazića: "Poznavala sam Dragana"

"Mnogo mi je žao zbog njegove žene i dece", Barbara Bobak o smrti brata Darka Lazića: "Poznavala sam Dragana"

Telegraf pre 24 sata
Pevačica Barbara Bobak pojavila se na promociji albuma "Random" koleginice Tee Bilanović, gde je govorila o svom radu, kolegama i estetskim zahvatima. Barbara je jedna od autorki na albumu, učestvovala je u radu na pesmi "Pazi na ponašanje", te zajedno… »
"Dolazila mi na nastup!" Pevačica radila s Raletom na novom albumu, a sad otkrila da li je Ana pravila haos zbog nje

"Dolazila mi na nastup!" Pevačica radila s Raletom na novom albumu, a sad otkrila da li je Ana pravila haos zbog nje

Kurir pre 24 sata
Pevačica Tea Bilanović večeras promoviše svoj novi album, na kojem je, između ostalog, sarađivala sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, verenikom Ane Nikolić, koji je poslednjih dana na Instagramu u središtu drame sa svojom bivšom suprugom. Tea je… »
Tea otkrila da je u album uložila 200.000 evra! Priznala šta se tačno dogodilo: Moj brat je vodio finansije

Tea otkrila da je u album uložila 200.000 evra! Priznala šta se tačno dogodilo: Moj brat je vodio finansije

Kurir pre 1 dan
Pevačica Tea Bilanović večeras je u jednom prestoničkom klubu organizovala promociju novog albuma, na koju je došao veliki broj kolega i koleginica, ali i na kojoj ja palo jedno priznanje. Nakon što se pozdravila sa koleginicama Sanjom Vučić, Barbarom… »
Šok: Tea Tairović odbila Sanju Vučić! Pevačica sada iznela sve detalje pred kamerama: Nije htela, sada i meni više odgovara…

Šok: Tea Tairović odbila Sanju Vučić! Pevačica sada iznela sve detalje pred kamerama: Nije htela, sada i meni više odgovara…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Tea Bilanović večeras promoviše svoj novi album, a podršku joj pružaju brojne kolege sa estrade među kojima je i Sanja Vučić. Ona je među prvima stigla i nije krila oduševljenje zbog velikog uspeha svoje koleginice, ali je istovremeno uspela i… »
"Dolazila mi na nastup": Radila sa Raletom na novom albumu, sad otkrila pikanterije iz njegove veze sa Anom Nikolić

"Dolazila mi na nastup": Radila sa Raletom na novom albumu, sad otkrila pikanterije iz njegove veze sa Anom Nikolić

Mondo pre 1 dan
Pevačica Tea Bilanović večeras promoviše svoj novi album, na kojem je, između ostalog, sarađivala i sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, verenikom Ane Nikolić koja poslednjih dana vodi bitku s njegovom bivšom ženom na Instagramu. Tea je sad… »
"Mnogo mi je žao Darka Lazića, poznavala sam mu brata": Barbara Bobak na ivici suza, progovorila o tragediji (video)

"Mnogo mi je žao Darka Lazića, poznavala sam mu brata": Barbara Bobak na ivici suza, progovorila o tragediji (video)

Mondo pre 1 dan
Rođeni brat Darka Lazića izgubio je život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, a prošle nedelje ga je na večni počinak ispratilo preko 1.000 ljudi u njegovom rodnom Brestaču. Sada se ovim povodom oglasila Barbara Bobak, koja je rekla da je potrešena… »
"Album koštao kao jedan stan u Beogradu": Šok priznanje srpske pevačice, dala 200.000 evra? (video)

"Album koštao kao jedan stan u Beogradu": Šok priznanje srpske pevačice, dala 200.000 evra? (video)

Mondo pre 1 dan
Pevačica Tea Bilanović većeras je u jednom prestoničkom klubu organizovala promociju novog albuma, na koju je došao veliki broj kolega i koleginica, ali i na kojoj ja palo jedno priznanje. Nakon što se pozdravila sa koleginicama Sanjom Vučić i Barbarom… »
"Stajem uz Aleksandru, kaže sve u lice" Katarina Živković o sukobu Mladenovićke i Džejle: Ona ima pravo! Spomenula i Milicu…

"Stajem uz Aleksandru, kaže sve u lice" Katarina Živković o sukobu Mladenovićke i Džejle: Ona ima pravo! Spomenula i Milicu…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Tea Bilanović većeras je u jednom prestoničkom klubu organizovala promociju novog albuma, na koju je došao veliki broj kolega i koleginica, među kojima je i Katarina Živković. Katarina se potom osvrnula na aktuelnosti sa estrade, govorila o… »
Barbara Bobak na promociji Tee Bilanović: Pokazala go stomak, pa s koleginicom pozirala kao manekenka (video)

Barbara Bobak na promociji Tee Bilanović: Pokazala go stomak, pa s koleginicom pozirala kao manekenka (video)

Mondo pre 1 dan
Pevačica Teodora Bilanović, koja je u jednom intervjuu otkrila da je radila kao šegrt u automehaničarskoj radnji, večeras je u jednom prestoničkom klubu organizovala promociju novog albumima. Među prvima su došli Žika Jakšić i Sanja Vučić, koja je… »
Tea Tairović odbila da snimi duet sa Sanjom Vučić: Jedna od retkih koja joj je bila na svadbi, sad šokirala priznanjem

Tea Tairović odbila da snimi duet sa Sanjom Vučić: Jedna od retkih koja joj je bila na svadbi, sad šokirala priznanjem

Mondo pre 1 dan
Pevačica Tea Bilanović večeras promoviše svoj novi album, a podršku joj pružaju brojne kolege sa estrade među kojima je i Sanja Vučić. Sanja, koja je jedina pored Barbare Bobak bila pozvala na svadbu Tee Tairović prošle godine, na promociji je otkrila… »

Vesti dana »