Povezane vesti
Srpski trener otvorio dušu: "Bio sam nikad bliži dolasku u Partizan, ali su me sukobi i podele..."
Telegraf pre 29 dana
Aleksandar Vuković, čovek koji je postao sinonim za uspeh u poljskom fudbalu tokom poslednjih 25 godina, bio je na korak od povratka u svoj Partizan. Ipak, umesto promocije u Humskoj, Banjalučanin je završio na klupi poljskog velikana Viđeva iz Lođa. U… »
Banjalučanin na čelu poljskog velikana: Aleksandar Vuković: Partizan sam želeo, ali Viđev je verovao u mene
Dnevnik pre 29 dana
Aleksandar Vuković postao je novi trener Viđeva iz Lođa, i otkriva zašto nije seo na klupu Partizana. Aleksandar Vuković, čovek sa četvrt veka fudbalskog staža u Poljskoj, postao je novi trener Viđeva iz Lođa, kluba koji se u poljskim okvirima poredi sa… »
Vesti dana »
Medicinski fakultet: Okupljeni ispred Dekanata ugrožavali bezbednost članova izbornog procesa, neodgovorni pojedinci nisu spremni da ispoštuju demokratske procese
N1 Info pre 24 minutajoš 28 povezanih
"Napustiću stan sa decom čim dođe Marko" Marija Bulat očajna posle nasilja koje je doživela, pa priznala: "Povukla sam prijavu" (foto)
Blic pre 39 minutajoš 34 povezane
U Skupštini Srbije nastavljena objedinjena rasprava o 40 tačaka dnevnog reda
Serbian News Media pre 14 minutajoš 24 povezane