Povezane vesti
Srpski trener otvorio dušu: "Bio sam nikad bliži dolasku u Partizan, ali su me sukobi i podele..."
Telegraf 18.03.2026
Aleksandar Vuković, čovek koji je postao sinonim za uspeh u poljskom fudbalu tokom poslednjih 25 godina, bio je na korak od povratka u svoj Partizan. Ipak, umesto promocije u Humskoj, Banjalučanin je završio na klupi poljskog velikana Viđeva iz Lođa. U… »
Banjalučanin na čelu poljskog velikana: Aleksandar Vuković: Partizan sam želeo, ali Viđev je verovao u mene
Dnevnik 18.03.2026
Aleksandar Vuković postao je novi trener Viđeva iz Lođa, i otkriva zašto nije seo na klupu Partizana. Aleksandar Vuković, čovek sa četvrt veka fudbalskog staža u Poljskoj, postao je novi trener Viđeva iz Lođa, kluba koji se u poljskim okvirima poredi sa… »
Vesti dana »
Opozicija različito o Mladiću: Jedni na sahrani, drugi smatraju da su počasti sramota
N1 Info pre 54 minutajoš 47 povezanih
Pokret Mi snaga naroda kritikuje najavu sednice Vlade posle sahrane Mladića
Serbian News Media pre 1 satjoš 38 povezanih
Posle vaučera, sniženih cena lekova i jednokratne pomoći, Mali najavio povećanje penzija od 1. decembra
Jugmedia pre 59 minutajoš 92 povezane
Vozio bez dozvole i zaštitne opreme! Maloletnik (17) poginuo u Temerinu: Motociklom sleteo sa puta i zakucao se u betonski stub
Blic pre 2 satajoš 36 povezanih