Povezane vesti
"Voleo bih da usvojim dete": Srpski pevač želi sina, otkrio koje ime bi mu dao
Mondo pre 46 minuta
Filip Mitrović, koji inače retko govori o privatnom životu, otkrio je da ima veliku želju da se ostvari kao otac. Prvi put je otvoreno pričao o mogućnosti usvajanja deteta. Iako ga raduje prinova u široj porodici, ne krije da bi voleo da dobije i svoje… »
"Voleo bih da usvojim dete!" Naš pevač iznenadio izjavom o roditeljstvu, evo kako bi dečaku dao ime
Kurir pre 2 sata
Pevač Filip Mitrović otkrio je da želi da usvoji dete, te je ispričao i koje ime bi dao. Naime, Filip, koji ne govori previše o privatnom životu, ispričao je da priželjuje da se ostvari u ulozi oca, te je sada prvi put progovorio o usvajanju deteta. On… »
"Hoću da usvojim dete!" Naš pevač iznenadio izjavom o roditeljstvu u emisiji: "Maštao sam da imam dečaka"
Telegraf pre 10 sati
Pevač Filip Mitrović iskreno je govorio o privatnim planovima i muzičkoj karijeri, otkrivši detalje koje retko deli sa javnošću. Pored uzbuđenja zbog prinove u široj porodici, Filip je prvi put podelio i svoje intimne snove. - Čekamo nećaku, ali otkako… »
"Voleo bih da usvojim dete" Filip Mitrović u Ceca Show ogolio dušu o roditeljstvu: "Maštao sam da imam dečaka Tea"
Blic pre 12 sati
Filip Mitrović je gostovao u 'Ceca Show' i otvoreno govorio o svojim najdubljim željama i snovima. Otkrio je da s nestrpljenjem očekuje prinovu u široj porodici i da bi se radovao da ima sina. Pevač Filip Mitrović gostovao je u najnovijoj epizodi "Ceca… »
Vesti dana »
Porast cene nafte i prirodnog gasa posle iranskih napada na energetska postrojenja u Zalivu
Beta pre 16 minutajoš 74 povezane
Nikola Jokić najefikasniji u porazu Denvera od Memfisa, ali i sa dvocifrenim brojem grešaka
Danas pre 56 minutajoš 27 povezanih
Tuga u regionu: Preminuo mladić iz Bileće koji je pao sa 4. sprata Studentskog doma u Kotoru
Telegraf pre 26 minutajoš 18 povezanih
Plate do 2.500 evra: Za sezonu na Jadranu potrebno 90.000 radnika, ove pozicije su najtraženije
Mondo pre 31 minutajoš 13 povezanih
Džo Kent pod istragom FBI: Bivši direktor za borbu protiv terorizma odavao poverljive podatke?
Telegraf pre 1 satjoš 14 povezanih