Povezane vesti
Celulit: Mala udubljenja, veliki problemi i još veća zarada
BBC News pre 7 dana
„Nije me sramota da se skinem na plaži zbog celulita, mada bih volela da ga smanjim, jer zaista ružno izgleda“, kaže sagovornica BBC-ja na srpskom. Sve mi je teže da posmatram sopstveno telo u ogledalu. Nekada o tome nisam razmišljala, ali sada je… »
Danas pre 7 dana
Sve mi je teže da posmatram sopstveno telo u ogledalu. Nekada o tome nisam razmišljala, ali sada je drugačije. Butine i zadnjica sada više podsećaju na mesečeve kratere, nego na svilenkastu i zategnutu kožu. Zato je moju dnevnu rutinu od običnog mazanja… »
Radio 021 pre 7 dana
„Nije me sramota da se skinem na plaži zbog celulita, mada bih volela da ga smanjim, jer zaista ružno izgleda“, kaže sagovornica BBC-ja na srpskom. Getty Images Sve mi je teže da posmatram sopstveno telo u ogledalu. Nekada o tome nisam razmišljala, ali… »
NIN pre 7 dana
Sve mi je teže da posmatram sopstveno telo u ogledalu. Nekada o tome nisam razmišljala, ali sada je drugačije. Butine i zadnjica sada više podsećaju na mesečeve kratere, nego na svilenkastu i zategnutu kožu. Zato je moju dnevnu rutinu od običnog mazanja… »
Južne vesti pre 7 dana
Getty Images Sve mi je teže da posmatram sopstveno telo u ogledalu. Nekada o tome nisam razmišljala, ali sada je drugačije. Butine i zadnjica sada više podsećaju na mesečeve kratere, nego na svilenkastu i zategnutu kožu. Zato je moju dnevnu rutinu od… »
Vesti dana »
Iran odbacio pregovore sa Amerkom: Oglasio se Arakči - ne nameravamo to da učinimo
Euronews pre 32 minutajoš 45 povezanih
Jokiću falila asistencija za "dupli" tripl-dabl, 53 poena Marija; Rajakovićev Toronto u krizi (VIDEO)
RTV pre 1 satjoš 45 povezanih
Upozorenje RHMZ na obilne padavine: Večeras značajna promena vremena
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane
U ponoć počinje predizborna tišina uoči lokalnih izbora u 10 mesta u nedelju
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih
Stravičan udes na putu Zrenjanin – Beograd: Vozač poginuo na licu mesta
Zrenjaninski pre 27 minutajoš 14 povezanih