Povezane vesti
Celulit: Mala udubljenja, veliki problemi i još veća zarada
BBC News 19.03.2026
„Nije me sramota da se skinem na plaži zbog celulita, mada bih volela da ga smanjim, jer zaista ružno izgleda“, kaže sagovornica BBC-ja na srpskom. Sve mi je teže da posmatram sopstveno telo u ogledalu. Nekada o tome nisam razmišljala, ali sada je… »
Danas 19.03.2026
Sve mi je teže da posmatram sopstveno telo u ogledalu. Nekada o tome nisam razmišljala, ali sada je drugačije. Butine i zadnjica sada više podsećaju na mesečeve kratere, nego na svilenkastu i zategnutu kožu. Zato je moju dnevnu rutinu od običnog mazanja… »
NIN 19.03.2026
Sve mi je teže da posmatram sopstveno telo u ogledalu. Nekada o tome nisam razmišljala, ali sada je drugačije. Butine i zadnjica sada više podsećaju na mesečeve kratere, nego na svilenkastu i zategnutu kožu. Zato je moju dnevnu rutinu od običnog mazanja… »
Radio 021 19.03.2026
„Nije me sramota da se skinem na plaži zbog celulita, mada bih volela da ga smanjim, jer zaista ružno izgleda“, kaže sagovornica BBC-ja na srpskom. Getty Images Sve mi je teže da posmatram sopstveno telo u ogledalu. Nekada o tome nisam razmišljala, ali… »
Južne vesti 19.03.2026
Getty Images Sve mi je teže da posmatram sopstveno telo u ogledalu. Nekada o tome nisam razmišljala, ali sada je drugačije. Butine i zadnjica sada više podsećaju na mesečeve kratere, nego na svilenkastu i zategnutu kožu. Zato je moju dnevnu rutinu od… »
Vesti dana »
Tramp proglasio počev od sutra trodnevno primirje između Ukrajine i Rusije
Beta pre 6 minutajoš 27 povezanih
Talačka kriza u Nemačkoj: Policija izvela dve osobe iz banke, ali nije našla počinioce
Danas pre 3 satajoš 38 povezanih
Mol: Namera da kupimo NIS najbolji primer da je kompanija dugoročno posvećena regionu
Blic pre 5 satijoš 27 povezanih
Rast cena nafte zbog tenzija između SAD i Irana, nove cene goriva i produžene akcize u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 42 povezane