Povezane vesti

Celulit: Mala udubljenja, veliki problemi i još veća zarada

BBC News pre 4 dana
„Nije me sramota da se skinem na plaži zbog celulita, mada bih volela da ga smanjim, jer zaista ružno izgleda“, kaže sagovornica BBC-ja na srpskom. Sve mi je teže da posmatram sopstveno telo u ogledalu. Nekada o tome nisam razmišljala, ali sada je… »

Danas pre 4 dana
Sve mi je teže da posmatram sopstveno telo u ogledalu. Nekada o tome nisam razmišljala, ali sada je drugačije. Butine i zadnjica sada više podsećaju na mesečeve kratere, nego na svilenkastu i zategnutu kožu. Zato je moju dnevnu rutinu od običnog mazanja… »

Južne vesti pre 4 dana
Getty Images Sve mi je teže da posmatram sopstveno telo u ogledalu. Nekada o tome nisam razmišljala, ali sada je drugačije. Butine i zadnjica sada više podsećaju na mesečeve kratere, nego na svilenkastu i zategnutu kožu. Zato je moju dnevnu rutinu od… »

Radio 021 pre 4 dana
„Nije me sramota da se skinem na plaži zbog celulita, mada bih volela da ga smanjim, jer zaista ružno izgleda“, kaže sagovornica BBC-ja na srpskom. Getty Images Sve mi je teže da posmatram sopstveno telo u ogledalu. Nekada o tome nisam razmišljala, ali… »

NIN pre 4 dana
Sve mi je teže da posmatram sopstveno telo u ogledalu. Nekada o tome nisam razmišljala, ali sada je drugačije. Butine i zadnjica sada više podsećaju na mesečeve kratere, nego na svilenkastu i zategnutu kožu. Zato je moju dnevnu rutinu od običnog mazanja… »

Vesti dana »