Povezane vesti

"Samo je ćutala i gledala u prazno": Branka Katić o teškom detinjstvu pored majke sa bipolarnim poremećajem

"Samo je ćutala i gledala u prazno": Branka Katić o teškom detinjstvu pored majke sa bipolarnim poremećajem

Telegraf pre 16 sati
Glumica Branka Katić svojevremeno je govorila o majci koja se dugo borila sa bipolarnim poremećajem. Tokom svoje nekoliko decenija uspešne karijere, Branka je vrlo retko govorila o privatnom životu, ali je jednom prilikom ipak odlučila da progovori o… »
"Samo je ćutala i gledala u prazno": Branka Katić otvoreno o detinjstvu pored majke sa bipolarnim poremećajem

"Samo je ćutala i gledala u prazno": Branka Katić otvoreno o detinjstvu pored majke sa bipolarnim poremećajem

Nova pre 19 sati
Naša proslavljena glumica Branka Katić svojevremeno je govorila o majci koja se dugo borila sa bipolarnim poremećajem. Branka je tokom svoje nekoliko decenija uspešne karijere vrlo retko govorila o privatnom životu, ali je jednom prilikom ipak odlučila… »
"To više nije bila moja mama", Branka Katić progovorila o detinjstvu: "Najviše me plašio njen pogled"

"To više nije bila moja mama", Branka Katić progovorila o detinjstvu: "Najviše me plašio njen pogled"

Kurir pre 22 sata
Poznata srpska glumica Branka Katić progovorila je o najmračnijim trenucima svog detinjstva – odrastanju uz majku koja je bolovala od bipolarnog poremećaja. Njena emotivna ispovest otkriva kako izgleda život deteta koje pokušava da razume ono što ni… »
"Najviše me plašio taj njen pogled": Branka Katić odrasla uz majku sa bipolarnim poremećajem, prisetila se detinjstva

"Najviše me plašio taj njen pogled": Branka Katić odrasla uz majku sa bipolarnim poremećajem, prisetila se detinjstva

Mondo pre 23 sata
Poznata srpska glumica Branka Katić ima dugu i uspešnu karijeru. Ipak, još kao dete suočavala se sa teškim stuacijama o kojima je skoro pričala. Iako svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti u jednoj svojoj ispovesti ispričala je sa čime se… »
"Plašio me njen pogled" Majka naše glumice imala bipolarni poremećaj: Bolest ostavila trag u porodici

"Plašio me njen pogled" Majka naše glumice imala bipolarni poremećaj: Bolest ostavila trag u porodici

Telegraf pre 24 sata
Poznata srpska glumica Branka Katić ima dugu i uspešnu karijeru. Iapk, još kao dete suočavala se sa teškim stuacijama o kojima je skoro pričala. Iako svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti u jednoj svojoj ispovesti ispričala je sa čime se… »
Majka naše čuvene glumice imala je bipolarni poremećaj. Branka je jednom opisala potresnu scenu: "Dobila je izgubljen pogled…

Majka naše čuvene glumice imala je bipolarni poremećaj. Branka je jednom opisala potresnu scenu: "Dobila je izgubljen pogled…

Blic pre 1 dan
Branka se najviše plašila majčinog izgubljenog, odsutnog pogleda i osećaja otuđenosti. Bolest se manifestovala kroz dve krajnosti: potpuna izolacija i depresija, ali i periodi hiperaktivnosti i neočekivanih heroizama. Poznata srpska glumica Branka Katić… »

Vesti dana »