Povezane vesti

Jelena Radanović objasnila zašto sina koji ima autizam nisu vodili na Maldive

Jelena Radanović objasnila zašto sina koji ima autizam nisu vodili na Maldive

Telegraf 19.03.2026
Sloba i Jelena Radanović su se nedavno vratili sa Maldiva gde su bili na odmoru sa kog se povratak malo iskomplikovo zbog dešavanja na Bliskom istoku i izmena u letovima. Bračni je poveo sa sobom sinove Damjana i Luku, dok Naum koji ima autizam nije… »
Jelena Radanović otkrila zbog čega nisu vodili sina koji ima autizam na Maldive: "Stresno je..."

Jelena Radanović otkrila zbog čega nisu vodili sina koji ima autizam na Maldive: "Stresno je..."

Blic 19.03.2026
Jelena je objasnila da zbog dugog leta od 25 sati, nije želela da izlaže Nauma takvom stresu. Plan je da Nauma uskoro vode na putovanje u Egipat, gde će put biti kraći i manje stresan za njega. Jelena Radanović nedavno je boravila sa Slobom Radanovićem… »
Jelena Radanović progovorila o bivšem mužu: Prijavila ga za nasilje, a sada otkrila: "I dalje sam u haosu"

Jelena Radanović progovorila o bivšem mužu: Prijavila ga za nasilje, a sada otkrila: "I dalje sam u haosu"

Blic 19.03.2026
Jelena je upoznala sadašnjeg muža Slobu na rođendanu koji joj je organizovao tadašnji suprug Nakon razvoda prijavila je bivšeg muža za nasilje i priznala da i dalje živi u emotivnom haosu Žena Slobe Radanovića, Jelena Radanović, na društvenim mrežama… »
"I dalje sam u haosu", Slobina Jelena progovorila o bivšem mužu kojeg je prijavila za nasilje

"I dalje sam u haosu", Slobina Jelena progovorila o bivšem mužu kojeg je prijavila za nasilje

Kurir 19.03.2026
Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama, ponovo je otvorila temu iz privatnog života i odgovarala na pitanja pratilaca. Ovog puta osvrnula se i na odnos sa bivšim suprugom, sa kojim ima dvoje dece… »
Supruga našeg pevača progovorila o bivšem mužu kojeg je prijavila za nasilje: "I dalje sam u haosu"

Supruga našeg pevača progovorila o bivšem mužu kojeg je prijavila za nasilje: "I dalje sam u haosu"

Telegraf 19.03.2026
Jelena Radanović u skladnom je braku sa pevačem Slobom Radanovićem sa kojim ima sina. Budući da je aktivna na društvenim mrežama ona je malo proćaskala sa svojim pratiocima te otkrila manje poznate detalje o sebi. Supruga našeg pevača dotakla se priče o… »

Vesti dana »