Povezane vesti
"Ošišana na muško, 10 kilograma viška, anksiozna...": Kebina bivša snaja progovorila o razvodu od Igora Kojića
Nova pre 10 sati
Pevačica Sofija Dacić, bivša supruga Igora Kojića, oglasila se putem Tik Tok profila i otkrila da se nakon razvoda ugojila i ošišala "na muško". Pevačica Sofija Dacić, bivša supruga Igora Kojića, oglasila se putem Tiktok profila i otkrila da se nakon… »
"Ošišana na muško, anksiozna, 10 kila više" Sofija priznala kroz šta je prošla posle razvoda od Kebinog sina
Telegraf pre 13 sati
Pevačica Sofija Dacić, bivša supruga Igora Kojića, posle razvoda od njega krenula je svojim putem i posvetila se muzici. Sofija je aktivna i na društvenim mrežama gde često deli objave i neke svoje stavove a sada je iznenadila sve najnovijom objavom… »
"+10 kg, ošišana na muško, anksiozna sam..." Kebina bivša snaja o razvodu od Igora Kojića, sve stavila u video
Kurir pre 20 sati
Pevačica Sofija Dacić, bivša supruga Igora Kojića, oglasila se putem Tiktok profila i otkrila da se nakon razvoda ugojila i ošišala na muško. Bivša supruga Igora Kojića, koji je nakon razvoda zaljubljen do ušiju, na duhovit način prokomentarisala svoj… »
"Ugojila sam se 10 kg, ošišala se i anksiozna sam": Bivša Kebina snaja je teško podnela razvod, šokirala snimkom
Mondo pre 20 sati
Pevačica Sofija Dacić, bivša supruga Igora Kojića, oglasila se putem Tik Tok profila i otkrila da se nakon razvoda ugojila i ošišala na muško. Bivša supruga Igora Kojića , sina pevača Dragana Kojića Kebe, koji je nakon razvoda zaljubljen do ušiju… »
Vesti dana »
OBLAČNO JUTRO U SREMSKOJ MITROVICI: Evo kakvo nas vreme čeka narednih dana
Ozon pre 28 minutajoš 11 povezanih
Teheran na udaru IDF-a, četiri talasa iranskih napada na sever Izraela; pogođena kuvajtska rafinerija Mina al-Ahmadi
RTS pre 8 minutajoš 3 povezane
Danas počinje isplata redovne i privremene novčane naknade za februar 2026.
Pirotske vesti pre 58 minutajoš 2 povezane
Danas vanredna sednica Saveta za nacionalnu bezbednost: Tema hitne mere povodom ogromnog skoka cene nafte, predsedava Vučić
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Samit EU traži otvaranje Ormuskog moreuza i prestanak napada na energetiku i vodosnabdevanje
Beta pre 6 satijoš 1 povezana