Povezane vesti
Lukašenko se izjasnio: Ja sam Trampov pristalica, bez obzira na neke greške SAD
Večernje novosti pre 4 sati
PREDSEDNIK Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da je pristalica američkog predsednika Donalda Trampa bez obzira na neke greške SAD. Foto: Profimedia - Veoma bih želeo da moje gledište prenesete Donaldu Trampu. Bez obzira na neke greške SAD, ja sam… »
Beloruski predsednik: Ja sam Trampov pristalica, bez obzira na neke greške SAD
Sputnik pre 7 sati
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da je pristalica američkog predsednika Donalda Trampa bez obzira na neke greške SAD. Lukašenko se u Minsku sastao sa delegacijom SAD na čijem je čelu specijalni izaslanik Džon Koul. Lukašenko je, kako… »
Lukašenko i Džon Kol u najnovijoj rundi belorusko-američkih razgovora
Politika pre 7 sati
Razgovaraju o bilateralnim odnosima, obnavljanju ormalnog rada ambasade do ekonomskih pitanja. Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko razgovarao je sa američkom delegacijom koju predvodi specijalni izaslanik SAD Džon Kol u Palati nezavisnosti u… »
Lukašenko dao neočekivanu ponudu Sjedinjenim Državama
Politika pre 7 sati
Lukašenko pred Amerikancima otvorio široku agendu. MINSK – Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko predložio je da se u razgovorima sa Sjedinjenim Američkim Državama otvori šira pregovaračka agenda koja bi, pored ukrajinske krize, obuhvatila i ključna… »
Lukašenko pregovara sa Amerikancima: "Rusija i Kina 'izostavljene iz jednačine'"
B92 pre 7 sati
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko razgovarao je sa američkom delegacijom koju predvodi specijalni izaslanik SAD Džon Kol u Palati nezavisnosti u Minsku. "Razgovaramo o našim bilateralnim odnosima, od obnavljanja normalnog rada ambasade do… »
Vesti dana »
Nagli skok cena nafte i gasa – Vučić: Komplikovana situacija za nas, šest pitanja je ključno; Vlada Srbije donela hitne mere
RTS pre 1 minutjoš 203 povezane
"Buka i bes" u Vašingtonu: "Oluja" kritika na račun Džozefa Kenta zbog stava oko Irana
Euronews pre 1 satjoš 37 povezanih
Ergin Ataman pred duel sa Zvezdom: "U Beogradu 20.000 navijača protiv nas skandiralo Olimpijakos"
Dnevnik pre 11 minutajoš 32 povezane
GRAD PIROT POMAŽE LEČENJE DECE: Za ovu godinu opredeljeno 2,6 miliona dinara
Pirotske vesti pre 4 satijoš 23 povezane