Povezane vesti

Najbolji prijatelj pokojnog brata Darka Lazića mu posvetio tetovažu: "Izabrao da te nosim sa sobom dok sam živ"

Najbolji prijatelj pokojnog brata Darka Lazića mu posvetio tetovažu: "Izabrao da te nosim sa sobom dok sam živ"

Mondo pre 12 sati
Dragan Lazić, brat pevača Darka Lazića, tragično je izgubio život u 33. godini nakon saobraćajne nesreće. Nesreća se dogodila 11. marta, kada je Dragan vozio motor u društvu brata i prijatelja. U jednom trenutku, automobil mu je preprečio put, nakon čega… »
"Nosim te sa sobom dok sam živ": Pokojnom bratu Darka Lazića drug posvetio tetovažu: Zbog ove objave na mrežama svi plaču…

"Nosim te sa sobom dok sam živ": Pokojnom bratu Darka Lazića drug posvetio tetovažu: Zbog ove objave na mrežama svi plaču…

Blic pre 14 sati
Draganov blizak prijatelj Dejan Nikolić mu je u čast posvetio emotivnu tetovažu Nikolić je na društvenim mrežama podelio dirljivu poruku o Draganu Prošlo je osam dana otkako je Dragan Lazić, brat poznatog pevača Darka Lazića, tragično izgubio život u… »
"Nosim te sa sobom dok sam živ" Posvetio tetovažu pokojnom Draganu Laziću: Stiglo me je sve

"Nosim te sa sobom dok sam živ" Posvetio tetovažu pokojnom Draganu Laziću: Stiglo me je sve

Kurir pre 14 sati
Dragan Lazić, brat pevača Darka Lazića, tragično je izgubio život u 33. godini u saobraćajnoj nesreći. Dragan je 11. marta vozio motor sa bratom i prijateljima, kada je doživeo saobraćajnu nesreću. Automobil mu je preprečio put, a Dragan je svom silinom… »
"Nosim te sa sobom dok sam živ" 8 dana nakon tragedije, posvetio tetovažu pokojnom Laziću: "Stiglo me je sve"

"Nosim te sa sobom dok sam živ" 8 dana nakon tragedije, posvetio tetovažu pokojnom Laziću: "Stiglo me je sve"

Telegraf pre 15 sati
Lazići imali ozbiljan plan, tragedija sprečila sve. Prošlo je 8 dana otkako je Dragan Lazić, brat pevača Darka Lazića, tragično izgubio život u 33. godini. Porodica Lazić je zavijena u crno, a bol i tuga za prerano ugašenim životom ne prolaze. Dragan je… »

Vesti dana »