Povezane vesti
Profesor Spaić: Jaz je sve dublji, a osveta sve žešća, ova vlast nema ideologiju
Beta pre 22 dana
Vanredni profesor na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu Bojan Spaić ocenio je da je društveno-politički "jaz" u Srbiji "sve dublji, a osveta prema onima koji su 2025. organizovano digli glas sve žešća". "Ta partija (Srpska napredna stranka) nema… »
Profesor Spaić: Jaz je sve dublji, a osveta sve žešća, ova vlast nema ideologiju
Serbian News Media pre 22 dana
„Ta partija (Srpska napredna stranka) nema ni ideologiju ni opredeljenje, jer je reč o mašini za dobijanje izbora i sve što njen najmoćniji član kaže, a drugi stranački funkcioneri ponove, usmereno je ka izbornoj pobedi na svim nivoima i potonjem… »
Pravo u centar pre 22 dana
„Ta partija (Srpska napredna stranka) nema ni ideologiju ni opredeljenje, jer je reč o mašini za dobijanje izbora i sve što njen najmoćniji član kaže, a drugi stranački funkcioneri ponove, usmereno je ka izbornoj pobedi na svim nivoima i potonjem… »
Vesti dana »
Brnabić: Joveva apsolutno nema pravo da poziva na promene u Srbiji
Euronews pre 1 satjoš 39 povezanih
Potresne slike sa mesta tragedije kod Novog Pazara: Privedena S. M. koja je automobilom udarila devojčice i jednu usmrtila
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih
Tramp: Jedini razlog zašto su Iranci danas živi jeste što pregovaraju
Nedeljnik pre 2 satajoš 34 povezane
IDF: U ratnom smo stanju, nema mira sa Hezbolahom; Iran: Pregovori sa SAD uslovljeni primirjem u Libanu
RTS pre 10 minutajoš 41 povezana
(Foto, video) "Spremite zalihe vode i hrane!" Srbi satima zarobljeni na granici sa Hrvatskom, pogledajte ove slike, koloni se ne vidi kraj
Blic pre 10 minutajoš 75 povezanih