Povezane vesti

Američki izaslanik Džon Koul: Postignut veliki napredak u pomirenju Belorusije sa Litvanijom

Američki izaslanik Džon Koul: Postignut veliki napredak u pomirenju Belorusije sa Litvanijom

Euronews pre 11 sati
Specijalni izaslanik američkog predsednika Donalda Trampa za Belorusiju Džon Koul izjavio je danas u Minsku da je "postignut veliki napredak" u pomirenju Belorusije sa susednom Litvanijom, koja je članica NATO-a i Evropske unije. "Mislim da postižemo… »
Postignut veliki napredak u pomirenju Belorusije i Litvanije

Postignut veliki napredak u pomirenju Belorusije i Litvanije

Politika pre 11 sati
Nakon sastanka sa beloruskim predsednikom Aleksandrom Lukašenkom. Specijalni izaslanik američkog predsednika Donalda Trampa za Belorusiju Džon Koul izjavio je danas u Minsku da je „postignut veliki napredak" u pomirenju Belorusije sa susednom Litvanijom… »
Belorusija po dogovoru sa SAD oslobodila 250 političkih zatvorenika

Belorusija po dogovoru sa SAD oslobodila 250 političkih zatvorenika

Radio 021 pre 14 sati
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko je danas naredio oslobađanje 250 političkih zatvorenika što je najveći broj do sada, po dogovoru s Vašingtonom koji je Belorusiji ukinuo neke od sankcija. Lukašenko je zatvorenike pomilovao nakon sastanka sa… »
Lukašenko oslobodio 250 političkih zatvorenika nakon dogovora sa Trampovim izaslanikom

Lukašenko oslobodio 250 političkih zatvorenika nakon dogovora sa Trampovim izaslanikom

Politika pre 13 sati
Sloboda u zamenu za ukidanje sankcija. Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko je danas naredio oslobađanje 250 političkih zatvorenika što je najveći broj do sada, po dogovoru s Vašingtonom koji je Belorusiji ukinuo neke od sankcija. Lukašenko je… »
Belorusija oslobodila 250 političkih zatvorenika

Beta pre 15 sati
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko je danas naredio oslobađanje 250 političkih zatvorenika što je najveći broj do sada, po dogovoru s Vašingtonom koji je Belorusiji ukinuo neke od sankcija. Lukašenko je zatvorenike pomilovao nakon sastanka sa… »
Belorusija po dogovoru sa SAD oslobodila 250 političkih zatvorenika, do sada najveći broj

Belorusija po dogovoru sa SAD oslobodila 250 političkih zatvorenika, do sada najveći broj

Serbian News Media pre 15 sati

Radio sto plus pre 14 sati
Lukašenko je zatvorenike pomilovao nakon sastanka sa Džonom Koulom specijalnim izaslanikom predsednika SAD Donalda Trampa. Koul je izjavio da je oslobađanje zatvorenika “značajna humanitarna prekretnica” i dokaz Trampove “posvećenosti direktnoj… »
Specijalni izaslanik SAD u Minsku o pripremanju posete Lukašenka Vašingtonu; Belorusija oslobodila 250 zatvorenika

Specijalni izaslanik SAD u Minsku o pripremanju posete Lukašenka Vašingtonu; Belorusija oslobodila 250 zatvorenika

RTV pre 15 sati
MINSK - Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko razgovarao je danas sa američkom delegacijom koju predvodi specijalni izaslanik Sjedinjenih Američkih Država Džon Kol u Palati nezavisnosti u Minsku, istakavši da, uprkos "određenim greškama koje su… »
Lukašenko razgovarao sa specijalnim izaslanikom Amerike Džonom Kolom

Lukašenko razgovarao sa specijalnim izaslanikom Amerike Džonom Kolom

Blic pre 17 sati
Američki izaslanik Kol je istakao vrednost dobijanja "potpuno drugačijeg mišljenja" od Lukašenka u odnosu na Zapad i poručio da će sve preneti Vašingtonu Ekonomija i sankcije bile su značajne teme, a Lukašenko je rekao: "Pregovaramo sa njima. To je dobra… »
„Korak u naporima Minska za bolje odnose sa Zapadom“: Lukašenko na sastanku sa izaslanikom SAD za pregovore

„Korak u naporima Minska za bolje odnose sa Zapadom“: Lukašenko na sastanku sa izaslanikom SAD za pregovore

Danas pre 18 sati
Predsednik Beorusije Aleksandar Lukašenko danas je bio domaćin američkom izaslaniku za pregovore u glavnom gradu Minsku, što je najnoviji korak u naporima izolovanog beloruskog lidera da poboljša odnose sa Zapadom, piše agencija AP. Lukašenko se sastao… »
Beloruski predsednik: Ja sam Trampov pristalica, bez obzira na neke greške SAD

Beloruski predsednik: Ja sam Trampov pristalica, bez obzira na neke greške SAD

Vesti online pre 19 sati
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da je pristalica američkog predsednika Donalda Trampa bez obzira na neke greške SAD. “Veoma bih želeo da moje gledište prenesete Donaldu Trampu. Bez obzira na neke greške SAD, ja sam i dalje… »
Američki specijalni izaslanik u Belorusiji: Sa Lukašenkom o oslobađanju političkih zatvorenika

Američki specijalni izaslanik u Belorusiji: Sa Lukašenkom o oslobađanju političkih zatvorenika

Euronews pre 22 sata
Američki specijalni izaslanik Džon Koal je danas u Minsku razgovarao sa beloruskim predsednikom Aleksandrom Lukašenkom o oslobađanju političkih zatvorenika u Belorusiji. Predsednik SAD Donald Tramp je Koalu poverio zadatak da pokuša da utiče na… »
Američki izaslanik sa Lukašenkom razgovarao o oslobađanju političkih zatvorenika u Belorusiji

Američki izaslanik sa Lukašenkom razgovarao o oslobađanju političkih zatvorenika u Belorusiji

Insajder pre 23 sata
Američki specijalni izaslanik Džon Koal je danas u Minsku razgovarao sa beloruskim predsednikom Aleksandrom Lukašenkom o oslobađanju političkih zatvorenika u Belorusiji. Predsednik SAD Donald Tramp je Koalu poverio zadatak da pokuša da utiče na… »

Vesti dana »