Povezane vesti
"Zvao sam Kemiša mnogo puta, rekao mi je da je Zorica imala operaciju" Halid Muslimović progovorio o zdravstvenom stanju…
Blic 19.03.2026
Komentarisao je i zdravstveno stanje Zorice Brunclik, potvrđujući da je operisana i da joj je sad bolje. Halid je naveo da mu je sin Enis velika podrška u karijeri i privatnom životu, te da su veoma povezani. U susret koncertu “Veče pravog meraka”… »
"Kemiš se danima nije javljao, a onda mi je rekao..." Halid Muslimović iskreno o stanju Zorice Brunclik
Telegraf 19.03.2026
Pevač Halid Muslimović progovorio je o zdravstvenom stanju koleginice Zorice Brunclik, koja je nedavno operisana. Nije nepoznanica da je Halid veliki prijatelj Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, pa je otkrio da li se čuo sa njima. - Zvao… »
Vesti dana »
Kovač: Srbija prepoznata kao ključna, najveća i najjača ekonomska zemlja na Zapadnom Balkanu
RTV pre 4 satijoš 29 povezanih
Država smanjuje akcize na gorivo: Evo da li će i cene na pumpama biti niže
Dnevnik pre 2 satajoš 35 povezanih
uživo kriza na bliskom istoku Nove eksplozije širom Irana, čuju se detonacije na više lokacija
Euronews pre 29 minutajoš 40 povezanih
Ukrajina zadala snažan udarac Putinu! Za četiri dana pogođeno čak 35 brodova ruske "flote u senci", a onda još 14 tokom noći! Bukti u azovskom moru (foto/video)
Kurir pre 3 satajoš 28 povezanih
Amerika ponovo napala Iran? Odjeknule tri snažne eksplozije, aktivirana protivvazdušna odbrana
Mondo pre 4 minutajoš 66 povezanih