Povezane vesti
Oglasio se Zvezdin junak Mateus: Otkrio zašto je srećan u Srbiji i šta mu prija na Marakani
Kurir pre 1 dan
Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu 21. marta od 16.00 časova dočekati ekipu Radničkog iz Niša u meču 28. kola Superlige Srbije. O tom susretu, ali i podršci navijača je govorio golman Crvene zvezde Mateus. - Želim da se od srca zahvalim svojoj… »
Srećan sam što pomažem velikom klubu! Mateus o važnom period koji je pred zvezdom: Iz dana u dan sve bolji
Dnevnik pre 1 dan
Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu 21. marta od 16 časova dočekati ekipu Radničkog iz Niša u meču 28. kola Superlige Srbije. O predstojećem susretu, ali i podršci navijača je govorio golman crveno-belih Mateus. – Želim da se od srca zahvalim svojoj… »
Mateus: Srećan sam što mogu da pomognem Zvezdi, očekujem podršku navijača u subotu
RTS pre 1 dan
Golman fudbalera Crvene zvezde Mateus Magaljaeš izjavio je da je srećan što može da pomogne saigračima i klubu i zahvalio im na podršci koju je dobio nakon povrede glave. Mateus Magaljaeš, doživeo je potres mozga posle žestokog udarca u glavu na utakmici… »
Mateus: "Srećan sam što mogu da pomognem ovom velikom klubu"
Sportske.net pre 1 dan
Brazilski golman Mateus brani fenomenalno ove sezone na golu Crvene zvezde. Mateus daje stabilnost čitavoj ekipi. Svojim odnosom prema grbu brzo je ušao u srca navijača, a u poslednje vreme se istakao odbranjenim penalima. Najpre, u "večitom derbiju", a… »
Mateus: "Srećan sam što mogu da pomognem Zvezdi, očekujem podršku navijača u subotu"
Telegraf pre 1 dan
Golman fudbalera Crvene zvezde Mateus Magaljaeš izjavio je da je srećan što može da pomogne saigračima i klubu i zahvalio im na podršci koju je dobio nakon povrede glave. - Želim da od srca zahvalim svojoj porodici, saigračima i celokupnom stručnom štabu… »
Vesti dana »
Jedinu romantičnu scenu Čak Noris je snimio kada je ljubio – mitraljez
RTS pre 3 satajoš 62 povezane
Cene nafte ponovo porasle: Tramp umanjio značaj nedavnog skoka, tvrdi da je situacija mogla da bude gora
Euronews pre 53 minutajoš 38 povezanih
Uhapšen mladić u Rumi zbog krađa i posedovanja psihoaktivnih supstanci
Serbian News Media pre 5 satijoš 64 povezane
Krkobabić čestitao Ramazanski Bajram vernicima islamske veroispovesti
Beta pre 5 satijoš 32 povezane
'Čovek drugog sveta': Odlazak Bože Koprivice, pisca, dramaturga i velikog navijača Partizana
BBC News pre 14 minutajoš 22 povezane