Povezane vesti

Oglasio se Zvezdin junak Mateus: Otkrio zašto je srećan u Srbiji i šta mu prija na Marakani

Oglasio se Zvezdin junak Mateus: Otkrio zašto je srećan u Srbiji i šta mu prija na Marakani

Kurir pre 24 dana
Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu 21. marta od 16.00 časova dočekati ekipu Radničkog iz Niša u meču 28. kola Superlige Srbije. O tom susretu, ali i podršci navijača je govorio golman Crvene zvezde Mateus. ‍ - Želim da se od srca zahvalim svojoj… »
Srećan sam što pomažem velikom klubu! Mateus o važnom period koji je pred zvezdom: Iz dana u dan sve bolji

Srećan sam što pomažem velikom klubu! Mateus o važnom period koji je pred zvezdom: Iz dana u dan sve bolji

Dnevnik pre 24 dana
Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu 21. marta od 16 časova dočekati ekipu Radničkog iz Niša u meču 28. kola Superlige Srbije. O predstojećem susretu, ali i podršci navijača je govorio golman crveno-belih Mateus. – Želim da se od srca zahvalim svojoj… »
Mateus: Srećan sam što mogu da pomognem Zvezdi, očekujem podršku navijača u subotu

Mateus: Srećan sam što mogu da pomognem Zvezdi, očekujem podršku navijača u subotu

RTS pre 24 dana
Golman fudbalera Crvene zvezde Mateus Magaljaeš izjavio je da je srećan što može da pomogne saigračima i klubu i zahvalio im na podršci koju je dobio nakon povrede glave. Mateus Magaljaeš, doživeo je potres mozga posle žestokog udarca u glavu na utakmici… »
Mateus: "Srećan sam što mogu da pomognem ovom velikom klubu"

Mateus: "Srećan sam što mogu da pomognem ovom velikom klubu"

Sportske.net pre 24 dana
Brazilski golman Mateus brani fenomenalno ove sezone na golu Crvene zvezde. Mateus daje stabilnost čitavoj ekipi. Svojim odnosom prema grbu brzo je ušao u srca navijača, a u poslednje vreme se istakao odbranjenim penalima. Najpre, u "večitom derbiju", a… »
Mateus: "Srećan sam što mogu da pomognem Zvezdi, očekujem podršku navijača u subotu"

Mateus: "Srećan sam što mogu da pomognem Zvezdi, očekujem podršku navijača u subotu"

Telegraf pre 24 dana
Golman fudbalera Crvene zvezde Mateus Magaljaeš izjavio je da je srećan što može da pomogne saigračima i klubu i zahvalio im na podršci koju je dobio nakon povrede glave. - Želim da od srca zahvalim svojoj porodici, saigračima i celokupnom stručnom štabu… »

Vesti dana »