Povezane vesti
"Laže, ne znam ni o čemu bih pričala s njom?!" Jelena žestoko obrusila Radi: "Da me je nešto pitala..."
Telegraf pre 14 sati
Jelena Karleuša je jednom priznala kao joj je koleginica Rada Manojlović simpatična, međutim, da njih dve nemaju zajedničke teme i ne bi imale o čemu da razgovaraju ako bi se našle negde zajedno. Pevačica Rada Manojlović nedavno je u žiriju Pinkovih… »
Karleuša žestoko odbrusila Radi Manojlović: Laže, ja nemam o čemu da pričam s njom
Kurir pre 16 sati
Pevačica Jelena Karleuša istakla je da joj koleginica Rada Manojlović simpatična, ali da nema zajedničke teme sa njom, te da ne zna o čemu bi njih dve razgovarale. Pevačica Rada Manojlović nedavno je u žiriju Pinkovih zvezda zamenjivala Zoricu Brunclik… »
Karleuša odgovorila Radi nakon izjave da ju je iskulirala i isprozivala: "Ne, to nije istina, laže"
Mondo pre 16 sati
Pevačica Rada Manojlović nedavno je u žiriju "Pinkovih zvezda" zamenila koleginicu Zoricu Brunclik, nakon čega je izjavila da Jelena Karleuša tokom pauza na snimanju nije komunicirala s njom. Ipak, Karleuša je ubrzo demantovala te navode. "Ne, to nije… »
Vesti dana »
Teheran na udaru IDF-a, četiri talasa iranskih napada na sever Izraela; pogođena kuvajtska rafinerija Mina al-Ahmadi
RTS pre 8 minutajoš 3 povezane
Danas počinje isplata redovne i privremene novčane naknade za februar 2026.
Pirotske vesti pre 58 minutajoš 2 povezane
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost o energentima u 11 časova; Vučić: U podne saopštavamo sve mere
RTS pre 1 satjoš 4 povezane
Samit EU traži otvaranje Ormuskog moreuza i prestanak napada na energetiku i vodosnabdevanje
Beta pre 6 satijoš 1 povezana