Povezane vesti
"Znaš li da sam bila top manekenka u Milanu?": Glumica iz filma "Mi nismo anđeli" preminula sa samo 43 godine
Nova 19.03.2026
Glumica Vojka Ćordić Čavajda ostala je upamćena po replici iz prvog dela filma "Mi nismo anđeli" - "Znaš li da sam bila top manekenka u Milanu?". Njenu uspešnu karijeru prekinula je bolest zbog koje je preminula pre 21 godine u 43. godini života. Vojka… »
Voleli ste je u hit seriji, a to joj je bila poslednja uloga: Glumica se naglo razbolela od opake bolesti, na početku ništa…
Blic 19.03.2026
Veći deo njenog privatnog života ostao je nepoznat javnosti Poslednju ulogu imala je 2003. godine u seriji 'Neki novi klinci' Vojka Ćordić Čavajda, talentovana glumica koja je ostavila neizbrisiv trag u domaćem filmu i televiziji, preminula je 2005… »
Vesti dana »
Nestorović: Petrašinovićevi izborni zakoni ne rešavaju suštinske probleme
N1 Info pre 3 minutajoš 32 povezane
Fronteks upozorava: Evropa strahuje od oružja iz Ukrajine, moguć scenario bivše Jugoslavije
RTS pre 3 minutajoš 35 povezanih
RHMZ upozorio da će popodne i uveče biti lokalni pljuskovi i grmljavina, ponegde i grad
Serbian News Media pre 38 minutajoš 41 povezana
Filmska potera i hapšenje zbog iznude: Valjevcu pretio i tražio mu 56.000 evra, on mu dao koverat, a onda je "pao", evo kako se sve odigralo
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih
Potpisan ugovor o učešću SAD na specijalizovanoj izložbi Ekspo 2027
N1 Info pre 2 satajoš 36 povezanih