Povezane vesti
Pacovi okupirali kej: Novi Sad u borbi sa sivim glodarima
Luftika 19.03.2026
Nakon što je portal Moj Novi Sad početkom marta pisao da je na Keju žrtava racije u Novom Sadu primećen veći broj pacova, koji se osim na obali Dunava sve češće kreću i samim šetalištem kojim prolaze građani, redakcija je uputila pitanja Gradskoj upravi… »
Pacovi na Keju uznemirili Novosađane: Grad tvrdi da je situacija pod kontrolom, izostali dodatni odgovori "Ciklonizacije"
Moj Novi Sad 19.03.2026
Nakon što je portal Moj Novi Sad početkom marta pisao da je na Keju žrtava racije u Novom Sadu primećen veći broj pacova, koji se osim na obali Dunava sve češće kreću i samim šetalištem kojim prolaze građani, redakcija je uputila pitanja Gradskoj upravi… »
Vesti dana »
Ništa od fonda vrednog 300 milijardi dolara za Iran: Tramp demantovao navode iz sporazuma
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane
Ministar prosvete: Poslednji dan završnog ispita protekao u najboljem redu, bez nepravilnosti
Serbian News Media pre 4 satijoš 62 povezane
Ziđin: Upoznati smo sa američkom odlukom, protivimo se oblicima prinudnog rada
Nedeljnik pre 46 minutajoš 23 povezane
Tramp: Amerika želi da zaključi sporazum sa Rusijom i Kinom o smanjenju nuklearnog arsenala
Sputnik pre 1 satjoš 27 povezanih
Antonijević o reformi pravosuđa: Mišljenje Venecijanske komisije govori o unapređenju, ostala tri otvorena pitanja
Newsmax Balkans pre 46 minutajoš 48 povezanih