Povezane vesti
"Govorili da sam kukavica ako to ne uradim": Marko Bulat skočio s visine metar i po na glavu, pad ga umalo koštao života
Mondo pre 21 dana
Marko Bulat podelio je potresnu priču iz detinjstva kada je, kao desetogodišnjak, zamalo izgubio život zbog nesmotrenog skoka u sneg. Pod pritiskom vršnjaka skočio je sa ograde visoke oko metar i po, ali je pri padu nezgodno povredio vrat i u trenutku… »
Smrt mu disala za vratom! Marko Bulat progovorio o padu koji ga je umalo koštao života, otkrio jezive detalje - Svi su se…
Kurir pre 21 dana
Poznati pevač Marko Bulat podelio je potresnu ispovest iz detinjstva, kao desetogodišnjak zamalo je izgubio život zbog jedne nepromišljene igre u snegu. Kako je otkrio, pod pritiskom vršnjaka skočio je sa ograde visoke oko metar i po, ali je pri padu… »
"Povredio sam pršljen, jedva sam preživeo" Naš pevač zbog pada umalo ostao invalid, otkrio jezive detalje nezgode
Blic pre 21 dana
Iskustvo je ostavilo dubok trag na njega i menja njegov pogled na roditeljstvo Kao otac, Bulat sada insistira na edukaciji i vizuelnom prikazivanju opasnosti deci Poznati pevač Marko Bulat podelio je potresnu priču iz detinjstva kada je, kao… »
Vesti dana »
Vreme u Sremskoj Mitrovici do Uskrsa: smena oblaka i sunca, temperatura do 20 stepeni
Ozon pre 15 minutajoš 10 povezanih
Učenici srednjih i osnovnih škola u centralnoj Srbiji od danas na prolećnom raspustu
Insajder pre 20 minutajoš 1 povezana
Netanjahu: Nema mira u Libanu, nastavljamo sa napadima na Hezbolah; Tramp: Iran loše upravlja Ormuskim moreuzom
RTS pre 10 minutajoš 7 povezanih
Na današnji dan: NATO imao prvu vojnu misiju od osnivanja - kod Goražda
Radio 021 pre 45 minutajoš 3 povezane