Povezane vesti

"Govorili da sam kukavica ako to ne uradim": Marko Bulat skočio s visine metar i po na glavu, pad ga umalo koštao života

"Govorili da sam kukavica ako to ne uradim": Marko Bulat skočio s visine metar i po na glavu, pad ga umalo koštao života

Mondo pre 16 sati
Marko Bulat podelio je potresnu priču iz detinjstva kada je, kao desetogodišnjak, zamalo izgubio život zbog nesmotrenog skoka u sneg. Pod pritiskom vršnjaka skočio je sa ograde visoke oko metar i po, ali je pri padu nezgodno povredio vrat i u trenutku… »
Smrt mu disala za vratom! Marko Bulat progovorio o padu koji ga je umalo koštao života, otkrio jezive detalje - Svi su se…

Smrt mu disala za vratom! Marko Bulat progovorio o padu koji ga je umalo koštao života, otkrio jezive detalje - Svi su se…

Kurir pre 17 sati
Poznati pevač Marko Bulat podelio je potresnu ispovest iz detinjstva, kao desetogodišnjak zamalo je izgubio život zbog jedne nepromišljene igre u snegu. Kako je otkrio, pod pritiskom vršnjaka skočio je sa ograde visoke oko metar i po, ali je pri padu… »
"Povredio sam pršljen, jedva sam preživeo" Naš pevač zbog pada umalo ostao invalid, otkrio jezive detalje nezgode

"Povredio sam pršljen, jedva sam preživeo" Naš pevač zbog pada umalo ostao invalid, otkrio jezive detalje nezgode

Blic pre 17 sati
Iskustvo je ostavilo dubok trag na njega i menja njegov pogled na roditeljstvo Kao otac, Bulat sada insistira na edukaciji i vizuelnom prikazivanju opasnosti deci Poznati pevač Marko Bulat podelio je potresnu priču iz detinjstva kada je, kao… »

Vesti dana »