Povezane vesti
"Govorili da sam kukavica ako to ne uradim": Marko Bulat skočio s visine metar i po na glavu, pad ga umalo koštao života
Mondo 19.03.2026
Marko Bulat podelio je potresnu priču iz detinjstva kada je, kao desetogodišnjak, zamalo izgubio život zbog nesmotrenog skoka u sneg. Pod pritiskom vršnjaka skočio je sa ograde visoke oko metar i po, ali je pri padu nezgodno povredio vrat i u trenutku… »
Smrt mu disala za vratom! Marko Bulat progovorio o padu koji ga je umalo koštao života, otkrio jezive detalje - Svi su se…
Kurir 19.03.2026
Poznati pevač Marko Bulat podelio je potresnu ispovest iz detinjstva, kao desetogodišnjak zamalo je izgubio život zbog jedne nepromišljene igre u snegu. Kako je otkrio, pod pritiskom vršnjaka skočio je sa ograde visoke oko metar i po, ali je pri padu… »
"Povredio sam pršljen, jedva sam preživeo" Naš pevač zbog pada umalo ostao invalid, otkrio jezive detalje nezgode
Blic 19.03.2026
Iskustvo je ostavilo dubok trag na njega i menja njegov pogled na roditeljstvo Kao otac, Bulat sada insistira na edukaciji i vizuelnom prikazivanju opasnosti deci Poznati pevač Marko Bulat podelio je potresnu priču iz detinjstva kada je, kao… »
Vesti dana »
Kurir saznaje: Forenzičari i tužilac VJT u Beogradu ponovo ušli u restoran smrti! Evo šta se trenutno dešava
Kurir pre 15 minutajoš 64 povezane
Incidenti kod Pravnog fakulteta – oboren muškarac tokom blokade raskrsnice, uhapšen vozač, protest ispred RTS-a
RTS pre 45 minutajoš 76 povezanih
Rukometaši Srbije svesni da su mogli više protiv Mađara: "Šteta zbog samo dva gola razlike"
Telegraf pre 15 minutajoš 38 povezanih
Preduzete mere nakon što je u Nemačkoj otkriven hepatitis A u voću iz Srbije
RTK pre 9 satijoš 27 povezanih