Povezane vesti

“Kad se rasprsla raketa pred mojim očima, rekla sam - to je to, ja odoh”: Ivana je pobegla od rata na Bliskom istoku i vozila…

“Kad se rasprsla raketa pred mojim očima, rekla sam - to je to, ja odoh”: Ivana je pobegla od rata na Bliskom istoku i vozila…

Nova pre 15 sati
Beograđanka Ivana Vasić već osam godina živi u Iraku, tačnije u gradiću Erbil gde radi kao fitnes instruktorka u trening centru, ali i u školi. Kako kaže, živela je bezbrižno i zadovoljno, sve do pre nekoliko dana kada je po prvi put bila zabrinuta za… »
Beograđanka izgradila karijeru fitnes instruktorke u Iraku, a onda se u vihoru rata otisnula na put dug 3.000 kilometara

Beograđanka izgradila karijeru fitnes instruktorke u Iraku, a onda se u vihoru rata otisnula na put dug 3.000 kilometara

Euronews pre 17 sati
Kada su se na meti Irana našle NATO baze u susednom Iraku, Ivana Vasić, koja je u tom trenutku boravila u gradu Erbilu na tromeđi Iraka, Irana i Turske, sela je u svoj automobil i sa svojim psima krenula na 3.000 kilometara dugačak put do Beograda. Ivana… »
Srpkinja sama stigla autom od Iraka do Beograda: "Letele su rakete, podsetilo me na 1999" VIDEO

Srpkinja sama stigla autom od Iraka do Beograda: "Letele su rakete, podsetilo me na 1999" VIDEO

B92 pre 23 sata
Bežeći od sukoba na Bliskom istoku usred američko-izraelskih naada na Iran Srpkinja Ivana Vasić, fitnes instruktorka, je sama automobilom stigla iz Iraka do Srbije i to za svega tri dana. Inače, ona već osam godina radio kao fitnes instruktor u Erbilu na… »

Vesti dana »