Povezane vesti
"Na derbiju su me gađali ajfonom od 1.000 evra, samo je nešto eksplodiralo pored mene"
Nova pre 1 dan
Iako je u dresu Partizana proveo samo jednu sezonu (2022/23), grčki košarkaš Janis Papapetru poneo je uspomene koje će pamtiti do kraja života. Gostujući u podkastu grčke Gazete, sada već penzionisani as prisetio se nadrealnih scena sa večitog derbija… »
"Gađao nas ajfonom od 1.000 evra": Papapetru se setio neverovatne scene iz Partizana
Mondo pre 1 dan
Nekadašnji košarkaš Partizana Janis Papapetru bio je deo dva najvrelija evropska večita derbija, ali mu je beogradski ostao u pamćenju po jednom posebnom detalju. Grk je odlučio da završi karijeru u 31. godini, ali definitivno će imati o čemu da priča… »
Papapetru o beogradskom derbiju: Gađali me ajfonom od 1.000 evra!
Sport klub pre 1 dan
Proveo je Janis Papapetru jednu sezonu u Partizanu, ali dovoljno da oseti sve čari srpske košarke. Sada već penzionisani košarkaš, prisetio se u podkastu grčke „Gazete“ igranja u beogardskom derbiju sa Crvenom zvezdom, gde je iskusio neke gotovo… »
Miljenik navijača Partizana progovorio o "čarima" večitog derbija: "Gađali su me Ajfonom"
Telegraf pre 1 dan
Janis Papapetru nije dugo igrao u Partizanu, ali je ostavio trag u dresu crno-belih. Brzo je pridobio simpatije navijača, a sada je za grčku "Gazetu" govorio i o večitom derbiju. Papapetru je košarkaš koji je imao ogromno iskustvo igranja Evrolige na… »
Vesti dana »
Sin i ćerka Čaka Norisa se potresnim rečima oprostili od oca: "Ne postoje reči..." FOTO
B92 pre 1 satjoš 62 povezane
Ministar energetike SAD: Ukidanje sankcija na iransku naftu omogućilo bi isporuke Aziji u roku od nekoliko dana
Nedeljnik pre 48 minutajoš 38 povezanih
Uhapšen mladić u Rumi zbog krađa i posedovanja psihoaktivnih supstanci
Serbian News Media pre 5 satijoš 64 povezane
'Čovek drugog sveta': Odlazak Bože Koprivice, pisca, dramaturga i velikog navijača Partizana
BBC News pre 13 minutajoš 22 povezane