Povezane vesti
"Na derbiju su me gađali ajfonom od 1.000 evra, samo je nešto eksplodiralo pored mene"
Nova 19.03.2026
Iako je u dresu Partizana proveo samo jednu sezonu (2022/23), grčki košarkaš Janis Papapetru poneo je uspomene koje će pamtiti do kraja života. Gostujući u podkastu grčke Gazete, sada već penzionisani as prisetio se nadrealnih scena sa večitog derbija… »
"Gađao nas ajfonom od 1.000 evra": Papapetru se setio neverovatne scene iz Partizana
Mondo 19.03.2026
Nekadašnji košarkaš Partizana Janis Papapetru bio je deo dva najvrelija evropska večita derbija, ali mu je beogradski ostao u pamćenju po jednom posebnom detalju. Grk je odlučio da završi karijeru u 31. godini, ali definitivno će imati o čemu da priča… »
Papapetru o beogradskom derbiju: Gađali me ajfonom od 1.000 evra!
Sport klub 19.03.2026
Proveo je Janis Papapetru jednu sezonu u Partizanu, ali dovoljno da oseti sve čari srpske košarke. Sada već penzionisani košarkaš, prisetio se u podkastu grčke „Gazete“ igranja u beogardskom derbiju sa Crvenom zvezdom, gde je iskusio neke gotovo… »
Miljenik navijača Partizana progovorio o "čarima" večitog derbija: "Gađali su me Ajfonom"
Telegraf 19.03.2026
Janis Papapetru nije dugo igrao u Partizanu, ali je ostavio trag u dresu crno-belih. Brzo je pridobio simpatije navijača, a sada je za grčku "Gazetu" govorio i o večitom derbiju. Papapetru je košarkaš koji je imao ogromno iskustvo igranja Evrolige na… »
Vesti dana »
Skupština Srbije o izbornim uslovima: Poslanici sutra o preporukama ODIHR-a i obuci za biračke odbore
Euronews pre 4 satijoš 35 povezanih
(Foto) Hitno! Nižu se upozorenja RHMZ kakva se retko izdaju! Beograd na udaru ogromnog potopa, tutnji na sve strane
Blic pre 3 satajoš 48 povezanih
Lepa vest za Hamada Međedovića, 12. igrač sveta mu se "sklonio sa puta" u Rimu
Telegraf pre 39 minutajoš 52 povezane
Sara Rodžers: Trampova 'ratnica' i lice nove američke diplomatije
BBC News pre 3 satajoš 41 povezana