Povezane vesti

"Na derbiju su me gađali ajfonom od 1.000 evra, samo je nešto eksplodiralo pored mene"

"Na derbiju su me gađali ajfonom od 1.000 evra, samo je nešto eksplodiralo pored mene"

Nova pre 1 dan
Iako je u dresu Partizana proveo samo jednu sezonu (2022/23), grčki košarkaš Janis Papapetru poneo je uspomene koje će pamtiti do kraja života. Gostujući u podkastu grčke Gazete, sada već penzionisani as prisetio se nadrealnih scena sa večitog derbija… »
"Gađao nas ajfonom od 1.000 evra": Papapetru se setio neverovatne scene iz Partizana

"Gađao nas ajfonom od 1.000 evra": Papapetru se setio neverovatne scene iz Partizana

Mondo pre 1 dan
Nekadašnji košarkaš Partizana Janis Papapetru bio je deo dva najvrelija evropska večita derbija, ali mu je beogradski ostao u pamćenju po jednom posebnom detalju. Grk je odlučio da završi karijeru u 31. godini, ali definitivno će imati o čemu da priča… »
Papapetru o beogradskom derbiju: Gađali me ajfonom od 1.000 evra!

Papapetru o beogradskom derbiju: Gađali me ajfonom od 1.000 evra!

Sport klub pre 1 dan
Proveo je Janis Papapetru jednu sezonu u Partizanu, ali dovoljno da oseti sve čari srpske košarke. Sada već penzionisani košarkaš, prisetio se u podkastu grčke „Gazete“ igranja u beogardskom derbiju sa Crvenom zvezdom, gde je iskusio neke gotovo… »
Miljenik navijača Partizana progovorio o "čarima" večitog derbija: "Gađali su me Ajfonom"

Miljenik navijača Partizana progovorio o "čarima" večitog derbija: "Gađali su me Ajfonom"

Telegraf pre 1 dan
Janis Papapetru nije dugo igrao u Partizanu, ali je ostavio trag u dresu crno-belih. Brzo je pridobio simpatije navijača, a sada je za grčku "Gazetu" govorio i o večitom derbiju. Papapetru je košarkaš koji je imao ogromno iskustvo igranja Evrolige na… »

Vesti dana »