Povezane vesti
"Mogu da proživim još 5 godina, prestao sam da planiram budućnost" Žika Jakšić nakon moždanog udara nije isti čovek, pre sedam…
Kurir pre 10 sati
Voditelj Žika Jakšić otvorio je dušu o teškoj godini koja je iza njega, a u kojoj je doživeo moždani udar. Žika je istakao da mu je zdravstveni problem došao kao opomena da počne da vodi računa o sebi. - Pre sedam dana sam se, konačno, odrekao cigareta… »
Žika Jakšić otkrio sa čime se bori nakon moždanog udara: "Izgubim misao i reč, uhvati me panika"
Mondo pre 12 sati
Žika Jakšić je istakao da mu je zdravstveni problem došao kao opomena da počne da vodi računa o sebi. U velikoj ispovesti sada je ispričao detalje iz života, te je priznao da se odrekao velikog poroka - cigareta. "Pre sedam dana sam se, konačno, odrekao… »
"To traje sekundu, a mene uhvati panika..." Žika Jakšić otkrio s kakvim problemom se nosi nakon moždanog udara
Telegraf pre 13 sati
Voditelj Žika Jakšić otvorio je dušu o teškoj godini koja je iza njega, a u kojoj je doživeo moždani udar. Žika je istakao da mu je zdravstveni problem došao kao opomena da počne da vodi računa o sebi. Počeo je tako što se odrekao velikog poroka -… »
Vesti dana »
Počinje proleće, ali ne kada mislite! Tačan sat i zanimljiv detalj o ravnodnevnici
Telegraf pre 7 minutajoš 11 povezanih
Netanjahu: Predsednik Tramp nas je zamolio da se uzdržimo od budućih napada, i mi se uzdržavamo
Danas pre 9 satijoš 3 povezane
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost o energentima u 11 časova; Vučić: U podne saopštavamo sve mere
RTS pre 1 satjoš 4 povezane
Samit EU traži otvaranje Ormuskog moreuza i prestanak napada na energetiku i vodosnabdevanje
Beta pre 6 satijoš 1 povezana