Povezane vesti
"Dete sam vrlo teško dobila, život sam mu posvetila" Emotivna ispovest Dragane Džajić o braku i porodici: "Potrudila sam se da…
Blic pre 9 sati
Iako je u centru pažnje zbog porodice, ističe da nije površna i da je mnogo zanimljivija od slike koju javnost ima o njoj. Naglašava da je morala više da se trudi kako njeni uspesi ne bi bili pripisani njenim roditeljima. Iako je deo poznate porodice i… »
"Sina sam teško dobila": Potresna ispovest Dragane Džajić, lekar joj rekao da neće imati decu pa pitao što plače
Mondo pre 9 sati
Dragana Džajić je jednom prilikom otvoreno je pričala o braku, prezimenu koje nosi, ali i o tome kako se nosi sa očekivanjima koja dolaze uz poznato prezime. Dragana Džajić je već godinama u braku sa Milošem Ivanovićem, bratom bivše teniserke Ane… »
"Potrudila sam se da ispoštujem i oca i muža": Džajina ćerka progovorila o odnosima u porodici
Telegraf pre 9 sati
Ćerka Dragana Džajića, Dragana, progovorila je o svom privatnom životu, prezimenu i porodičnim odnosima. Dragana je godinama u braku sa bratom bivše teniserke Ane Ivanović, Milošem Ivanovićem, ali se u javnosti predstavlja prezimenom svog oca. - Ja sam… »
"Ljudi su usredsređeni na moj izgled i na to čija sam ćerka" Dragana Džajić o porodičnim odnosima i prezimenu: Ne mogu da…
Kurir pre 10 sati
Ćerka Dragana Džajića, Dragana, progovorila je o svom privatnom životu, prezimenu i porodičnim odnosima. Dragana je godinama u braku sa bratom bivše teniserke Ane Ivanović, Milošem Ivanovićem, ali se u javnosti predstavlja prezimenom svog oca. - Ja sam… »
Vesti dana »
Samit EU traži otvaranje Ormuskog moreuza i prestanak napada na energetiku i vodosnabdevanje
Beta pre 4 satijoš 1 povezana
Institut Batut: Ako se otkrije na vreme, lečenje raka dojke može biti veoma uspešno u više od 90 odsto slučajeva
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Kako se u Kragujevcu pripremaju za miting SNS-a u Beogradu: Sve je isto k’o i ranije, ali i nije…
Danas pre 6 satijoš 1 povezana