Повезане вести
Нетањаху објавио три кључна циља у рату са Ираном, па поручио: "Променићемо Блиски исток"
Нова 19.03.2026
Израелски премијер Бењамин Нетањаху изјавио је вечерас на конференцији за новинаре да његова земља има три циља у рату са Ираном: потпуно уништење њиховог нуклеарног програма, потпуно елиминисање програма балистичких… »
Нетањаху се обратио јавности: „Жив сам, ви сте ми сведоци. Уништили смо нуклеарни програм Ирана“
Дневник 19.03.2026
ТЕЛ АВИВ: Израелски премијер Бењамин Нетањаху обратио се вечерас грађанима и светској јавности са конференције за медије и поручио:„Грађани Израела, прво што желим да кажем: жив сам, и сви ви сте сведоци тога.“. Он је нагласио… »
"Не могу више да производе ракете и да направе нуклеарно оружје": Нетањаху открио највећи успех у рату са Ираном
Мондо 19.03.2026
Премијер Израела Бењамин Нетањаху обратио се јавности током 20. дана рата на Блиском истоку. Као кључни успех израелско-америчке војне операције "Епски бес" је истакао то што Иран више не може да обогати уранијум уз помоћ ког… »
"Променићемо Блиски исток": Нетањаху открио своје планове - Израел има три кључна циља
Вечерње новости 19.03.2026
ИЗРАЕЛСКИ премијер Бењамин Нетањаху сазвао је ванредну конференцију за медије на којој је известио о стању на фронту док се сукоб са Ираном и даље заоштрава. Фото: Ронен Звулун, Поол Пхото виа АП Нетањаху је своје обраћање… »
Нетањаху открио колико ће трајати рат у Ирану: "Имамо три циља, променићемо Блиски исток"
Телеграф 19.03.2026
Израелски премијер Бењамин Нетањаху сазвао је ванредну конференцију за медије на којој је известио о стању на фронту док се сукоб са Ираном и даље заоштрава. Нетањаху је своје обраћање започео поруком израелским грађанима у… »
Вести дана »
Угашено 9 младих живота - три године од масовног убиства код Младеновца; Блажићима максималне казне ФОТО
Б92 пре 4 сатијош 80 повезаних
Погођен јужнокорејски брод у ормузу! Иранци тврде да Американци лажу о проласку бродова: "Пуцали смо према америчком разарачу" (фото/видео)
Курир пре 8 минутајош 49 повезаних
Иран тврди да је погодио амерички ратни брод код Ормуза; Централна команда САД демантује
РТС пре 7 минутајош 53 повезане
Хантавирус изазвао панику у свету Почиње као грип, а може да има тешке последице! Ево како да препознате прве симптоме
Дневник пре 1 сатјош 35 повезаних