Povezane vesti

"Sram ga bilo" Naša pevačica se obratila Toniju Cetinskom i zapušila mu usta zauvek, evo šta je sve rekla

"Sram ga bilo" Naša pevačica se obratila Toniju Cetinskom i zapušila mu usta zauvek, evo šta je sve rekla

Kurir 19.03.2026
Pevačica Višnja Petrović večeras će biti specijalan gost na koncertu Magla benda. Ona je pred sam početak govorila o svaži koleginica Aleksandre Mladenović i Džejle Ramović, a onda se dotakla i Tonija Cetinskog. "Radi trema večeras, velika mi je čast i… »
"Sram ga bilo, zato što..." Višnja urnisala Tonija Cetinskog zbog Spensa: "Došlo je do nesporazuma"

"Sram ga bilo, zato što..." Višnja urnisala Tonija Cetinskog zbog Spensa: "Došlo je do nesporazuma"

Telegraf 19.03.2026
Pevačica Višnja Petrović večeras je, 19. marta, gost na koncertu svojih kolega Magla benda u SC, a pred sam koncert je žestoko oplela po Toniju Cetinskom. Ona je pred sam početak govorila o svaži koleginica Aleksandre Mladenović i Džejle Ramović, a onda… »
"Došlo je do nesporazuma": Višnja Petrović bez dlake na jeziku o sukobu pevačica u emisiji (video)

"Došlo je do nesporazuma": Višnja Petrović bez dlake na jeziku o sukobu pevačica u emisiji (video)

Mondo 19.03.2026
U poslednjih nekoliko dana se veliki broj pevača i pevačica oglasio o skandalu koji se odigrao u emisiji Ognjena Amidžića, kada su se posvađale Aleksandra Mladenović i Džejla Ramović. Sada je o skandalu progovorila i pevačica Višnja Petrović, koja je… »

Vesti dana »