Povezane vesti
"Sram ga bilo" Naša pevačica se obratila Toniju Cetinskom i zapušila mu usta zauvek, evo šta je sve rekla
Kurir pre 21 sat
Pevačica Višnja Petrović večeras će biti specijalan gost na koncertu Magla benda. Ona je pred sam početak govorila o svaži koleginica Aleksandre Mladenović i Džejle Ramović, a onda se dotakla i Tonija Cetinskog. "Radi trema večeras, velika mi je čast i… »
"Sram ga bilo, zato što..." Višnja urnisala Tonija Cetinskog zbog Spensa: "Došlo je do nesporazuma"
Telegraf pre 22 sata
Pevačica Višnja Petrović večeras je, 19. marta, gost na koncertu svojih kolega Magla benda u SC, a pred sam koncert je žestoko oplela po Toniju Cetinskom. Ona je pred sam početak govorila o svaži koleginica Aleksandre Mladenović i Džejle Ramović, a onda… »
"Došlo je do nesporazuma": Višnja Petrović bez dlake na jeziku o sukobu pevačica u emisiji (video)
Mondo pre 22 sata
U poslednjih nekoliko dana se veliki broj pevača i pevačica oglasio o skandalu koji se odigrao u emisiji Ognjena Amidžića, kada su se posvađale Aleksandra Mladenović i Džejla Ramović. Sada je o skandalu progovorila i pevačica Višnja Petrović, koja je… »
Vesti dana »
Uhapšen osumnjičeni za bacanje bombe na poznati lokal u Zemunu
Telegraf pre 35 minutajoš 64 povezane
Ministar energetike SAD: Ukidanjem sankcija, iranska nafta može da se isporučuje u Aziju
Beta pre 10 minutajoš 33 povezane
Krkobabić čestitao Ramazanski Bajram vernicima islamske veroispovesti
Beta pre 3 satajoš 30 povezanih