Povezane vesti

SRCE: Vučić direktno priznao krivično delo, uvredio građane Vranja

SRCE: Vučić direktno priznao krivično delo, uvredio građane Vranja

Vranje news pre 6 sati
Vranje - "Izjava Aleksandra Vučića da su ljudi oslobođeni obaveze da prisustvuju skupu SNS-a 21. marta u Beogradu je direktno i nesmotreno priznanje krivičnog dela", saopšteno je iz stranke Srbija centar (SRCE). "Ovom rečenicom predsednik države je pred… »
Kako se u Kragujevcu pripremaju za miting SNS u Beogradu: "Veliki stres za njihov establišment"

Kako se u Kragujevcu pripremaju za miting SNS u Beogradu: "Veliki stres za njihov establišment"

N1 Info pre 7 sati
„Meni na mitinge i skupove ne mora da dođe niko ko ne želi“, poručuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić i tvrdi da zaposleni u javnom sektoru nisu pod pritiskom da prisustvuju mitingu SNS 21. marta u Beogradu, kao i da su okruzi na jugu Srbije… »
Da li je tačno da vlast ne tera ljude na Vučićev miting u Areni?

Da li je tačno da vlast ne tera ljude na Vučićev miting u Areni?

Vreme pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je odbacio navode o pritiscima u javnim preduzećima da zaposleni dođu na miting Srpske napredne stranke 21. marta u Beogradu. Da li je to tačno? Odgovarajući na pitanja novinarke N1 u Predsedništvu Srbije posle… »
"Pozvan sam u kancelariju direktora, već sam znao šta mi se sprema": Vučić kaže da nikoga ne prisiljavaju da ide na skupove…

"Pozvan sam u kancelariju direktora, već sam znao šta mi se sprema": Vučić kaže da nikoga ne prisiljavaju da ide na skupove…

Nova pre 7 sati
Nema pritisaka na zaposlene da dođu na skup Srpske napredne stranke. Kraj vica. Ako je verovati predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, na velike mitinge i kontraskupove vlasti svi dolaze dobrovoljno. Na stranu svedočenja građana koji tvrde suprotno i koji… »
Vučić kaže da niko sa juga Srbije neće da dođe na miting u Beograd, da li je baš tako?

Vučić kaže da niko sa juga Srbije neće da dođe na miting u Beograd, da li je baš tako?

Jug press pre 9 sati
BEOGRAD-LESKOVAC-VRANJE-NIŠ “Neko mora da zamoli ljude da dođu na taj skup i to uvek činimo mi. Niko iz sedam okruga sa juga i istoka Srbije neće da dođe u Beograd. Obezbedili smo da državna ceremonija prođe uz prisustvo značajnog broja ljudi”, naveo je… »
Kako se u Kragujevcu pripremaju za miting SNS-a u Beogradu: Sve je isto k’o i ranije, ali i nije…

Kako se u Kragujevcu pripremaju za miting SNS-a u Beogradu: Sve je isto k’o i ranije, ali i nije…

Danas pre 19 sati
„Meni na mitinge i skupove ne mora da dođe niko ko ne želi“, poručuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić i tvrdi da zaposleni u javnom sektoru nisu pod pritiskom da prisustvuju mitingu SNS 21. marta u Beogradu, kao i da su okruzi na jugu Srbije… »
SRCE: Vučićeva izjava o dolasku na miting SNS u subotu priznanje sistema prinude nad građanima

SRCE: Vučićeva izjava o dolasku na miting SNS u subotu priznanje sistema prinude nad građanima

Danas pre 21 sat
Opoziciona Stranka Srbija centar (SRCE) je danas ocenila da je izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da su „ljudi oslobođeni obaveze“ prisustva mitingu Srpske napredne stranke (SNS) u subotu, 21. marta, u Beogradu „priznanje postojanja sistema… »

Vesti dana »