Povezane vesti

"Bakšiš ne ide nama, mi smo fiksirani" Ivan Kurtić iskreno o zaradi i emocijama na nastupima - nagledao se tuča i skandala

"Bakšiš ne ide nama, mi smo fiksirani" Ivan Kurtić iskreno o zaradi i emocijama na nastupima - nagledao se tuča i skandala

Kurir pre 12 sati
Ivan Kurtić bio je večeras gost na koncertu Magla benda. Pevač je priznao da se jako iznenadio kada je dobio poziv. "Velika mi je čast biti gost, volim privatno da ih slušam. Meni je svejedno da li je veselje ili ovde, jer volim da pevam. Možda ja nekada… »
"Bakšiš ne ide nama, imamo cenu, fiksirani smo", Kurtić otkrio šokantnu istinu o velikoj zaradi

"Bakšiš ne ide nama, imamo cenu, fiksirani smo", Kurtić otkrio šokantnu istinu o velikoj zaradi

Telegraf pre 20 sati
Ivan Kurtić bio je večeras gost na koncertu Magla Benda, a pred početak koncerta progovorio je o bakšišu. Prvo je otkrio da mu je velika čast što ima priliku da gostuje kolegama na koncertu. - Velika mi je čast biti gost, volim privatno da ih slušam… »
"Bakšiš ne ide nama, mi smo fiksirani" Ivan Kurtić iskreno o zaradi i emocijama na nastupima: "Oni su najgalantniji" (video)

"Bakšiš ne ide nama, mi smo fiksirani" Ivan Kurtić iskreno o zaradi i emocijama na nastupima: "Oni su najgalantniji" (video)

Blic pre 21 sat
Kurtić je otkrio da je deset godina bio bez kontakta sa ćerkom iz prvog braka. Nakon razvoda, njegova bivša supruga odvela je ćerku u Nemačku, ali sada su ponovo u kontaktu. Ivan Kurtić bio je večeras gost na koncertu Magla Benda. Pevač je priznao da se… »

Vesti dana »