Povezane vesti

Ispisao istoriju, pa se kikotao zbog Đokovića VIDEO

Ispisao istoriju, pa se kikotao zbog Đokovića VIDEO

B92 pre 3 sata
Mladi francuski teniser Moiz Kuame bio je oduševljen nakon prve pobede na ATP turu. Kuame (17) je savladao Zakarija Svajdu u Majamiju, čime je postao najmlađi teniser ikada koji je slavio na jednom masters turniru. Nakon susreta, uzeo je telefon u ruke i… »
VIDEO Ispisao istoriju, pa se frapirao što mu je Novak poslao poruku: Panično pitao šta da mu odgovori, a taj snimak je postao…

VIDEO Ispisao istoriju, pa se frapirao što mu je Novak poslao poruku: Panično pitao šta da mu odgovori, a taj snimak je postao…

Nova pre 10 sati
Možda Novaka Đokovića nema na mastersu u Majamiju, ali pomno prati sve što se dešava. Pa tako i uspeh jednog 17-godišnjaka. Mojze Kuam je uspeo da postane najmlađi pobednik na mastersu još od Rafaela Nadala 2003. godine. Naime, savladao je Zakarija… »
"Imam jednu tajnu, Novak mi je poslao poruku": Ušao u istoriju, pa se postideo pred kamerama zbog svog idola

"Imam jednu tajnu, Novak mi je poslao poruku": Ušao u istoriju, pa se postideo pred kamerama zbog svog idola

Mondo pre 11 sati
Mojze Kuame - dobro zapamtite to ime. Radi se o mladom francuskom teniseru koji ima ogroman potencijal i mogao bi u budućnosti da bude veliki igrač. Rođen je 6. marta 2009. godine, ispisao je istoriju tenisa i obratio se svom idolu Novaku Đokoviću. Sve… »
Teniska budućnost: Ova četiri mladića nemaju preko 19 godina, a svi su u drugom kolu Mastersa u Majamiju

Teniska budućnost: Ova četiri mladića nemaju preko 19 godina, a svi su u drugom kolu Mastersa u Majamiju

Telegraf pre 11 sati
Masters u Majamiju nakon dana potopa priredio je pravu reviju budućnosti i ukazao na sile koje bi mogle uskoro da budu veoma aktuelne u "belom" sportu. Radi se o četiri momka koja su ili maloletna ili jedva punoletna, a prošla su u drugo kolo ovog veoma… »
Potpuni šok u Majamiju: Šestostruka grend slem šampionka ispala u drugom kolu

Potpuni šok u Majamiju: Šestostruka grend slem šampionka ispala u drugom kolu

Mondo pre 13 sati
Iga Švjontek nalazi se u najvećoj krizi od kada je došla u sam vrh svetskog tenisa. Ispala je već u drugom kolu turnira u Majamiju. Na startu je bila slobodna, a onda je izgubila od sunarodnice Magde Linet 1:6, 7:5, 6:3. Potpuni šok za Poljakinju, koja… »
Novi debakl Švjontekove – pala već u prvom meču

Novi debakl Švjontekove – pala već u prvom meču

Sport klub pre 13 sati
Sada više nema nikakve dileme – Iga Švjontek je u veoma dubokoj krizi, najdubljoj otkako je postala velika šampionka. Do pre nešto više od godinu dana najbolja teniserka sveta, više nije najbolja ni u svojoj zemlji. Pobednica šest gren slemova poražena… »
Ovo niko nije očekivao: Novak Đoković poslao poruku, ali odgovor nije stigao

Ovo niko nije očekivao: Novak Đoković poslao poruku, ali odgovor nije stigao

Večernje novosti pre 12 sati
Teniski svet dobio je novu zvezdu na Mastersu u Majamiju. Foto AP Mladi Francuz, Moiz Kuame, napravio je nezapamćenu pometnju već u prvom kolu turnira, upisavši svoju prvu Masters pobedu u karijeri. Ovim trijumfom, on nije samo prošao dalje, već je… »
"Idol mi je Novak Đoković, želim da osvojim mnogo grend slemova": Sa samo 17 godina sanja da bude broj 1

"Idol mi je Novak Đoković, želim da osvojim mnogo grend slemova": Sa samo 17 godina sanja da bude broj 1

Telegraf pre 13 sati
Francuski maloletni teniser Moise Kuame napravio je pravu pometnju nakon prvog kola turnira u Majamiju upisavši prvu Masters pobedu u karijeri i ispisavši istoriju, a nakon velikog trijumfa je otkrio svoje dugoročne planove i uzore kojim se vodi u… »
Eliminisana Iga Švjontek! Ni start Majamija nije preživela, glave joj došla zemljakinja

Eliminisana Iga Švjontek! Ni start Majamija nije preživela, glave joj došla zemljakinja

Telegraf pre 14 sati
Treća teniserka sveta Iga Švjontek nije stigla ni da raspakuje kofere, a već napušta turnir u Majamiju. Poljakinja je posle prvog slobodnog kola odmah eliminisana u drugom posle preokreta od zemljakinje Magde Linet sa 1:6, 7:5, 6:3. Daleko od toga da Igi… »
Francuz napravio senzaciju u Majamiju i zatražio savet: „Novak mi je poslao poruku, nervozan sam“

Francuz napravio senzaciju u Majamiju i zatražio savet: „Novak mi je poslao poruku, nervozan sam“

Danas pre 21 sat
Frncuski teniser Moiz Kuame je sa, samo 17 godina i 13 dana, je slavio u prvom kolu Majami Opena. On je u svom prvom meču na ATP turniru, pobedio je domaćeg igrača Zakarija Svajdu, 96. na svetu, sa 2:1 (5-7 6-4 6-4) za dva sata i 17 minuta. Otkrio je… »

Vesti dana »