Povezane vesti
Ispisao istoriju, pa se kikotao zbog Đokovića VIDEO
B92 pre 3 sata
Mladi francuski teniser Moiz Kuame bio je oduševljen nakon prve pobede na ATP turu. Kuame (17) je savladao Zakarija Svajdu u Majamiju, čime je postao najmlađi teniser ikada koji je slavio na jednom masters turniru. Nakon susreta, uzeo je telefon u ruke i… »
VIDEO Ispisao istoriju, pa se frapirao što mu je Novak poslao poruku: Panično pitao šta da mu odgovori, a taj snimak je postao…
Nova pre 10 sati
Možda Novaka Đokovića nema na mastersu u Majamiju, ali pomno prati sve što se dešava. Pa tako i uspeh jednog 17-godišnjaka. Mojze Kuam je uspeo da postane najmlađi pobednik na mastersu još od Rafaela Nadala 2003. godine. Naime, savladao je Zakarija… »
"Imam jednu tajnu, Novak mi je poslao poruku": Ušao u istoriju, pa se postideo pred kamerama zbog svog idola
Mondo pre 11 sati
Mojze Kuame - dobro zapamtite to ime. Radi se o mladom francuskom teniseru koji ima ogroman potencijal i mogao bi u budućnosti da bude veliki igrač. Rođen je 6. marta 2009. godine, ispisao je istoriju tenisa i obratio se svom idolu Novaku Đokoviću. Sve… »
Teniska budućnost: Ova četiri mladića nemaju preko 19 godina, a svi su u drugom kolu Mastersa u Majamiju
Telegraf pre 11 sati
Masters u Majamiju nakon dana potopa priredio je pravu reviju budućnosti i ukazao na sile koje bi mogle uskoro da budu veoma aktuelne u "belom" sportu. Radi se o četiri momka koja su ili maloletna ili jedva punoletna, a prošla su u drugo kolo ovog veoma… »
Potpuni šok u Majamiju: Šestostruka grend slem šampionka ispala u drugom kolu
Mondo pre 13 sati
Iga Švjontek nalazi se u najvećoj krizi od kada je došla u sam vrh svetskog tenisa. Ispala je već u drugom kolu turnira u Majamiju. Na startu je bila slobodna, a onda je izgubila od sunarodnice Magde Linet 1:6, 7:5, 6:3. Potpuni šok za Poljakinju, koja… »
Novi debakl Švjontekove – pala već u prvom meču
Sport klub pre 13 sati
Sada više nema nikakve dileme – Iga Švjontek je u veoma dubokoj krizi, najdubljoj otkako je postala velika šampionka. Do pre nešto više od godinu dana najbolja teniserka sveta, više nije najbolja ni u svojoj zemlji. Pobednica šest gren slemova poražena… »
Ovo niko nije očekivao: Novak Đoković poslao poruku, ali odgovor nije stigao
Večernje novosti pre 12 sati
Teniski svet dobio je novu zvezdu na Mastersu u Majamiju. Foto AP Mladi Francuz, Moiz Kuame, napravio je nezapamćenu pometnju već u prvom kolu turnira, upisavši svoju prvu Masters pobedu u karijeri. Ovim trijumfom, on nije samo prošao dalje, već je… »
"Idol mi je Novak Đoković, želim da osvojim mnogo grend slemova": Sa samo 17 godina sanja da bude broj 1
Telegraf pre 13 sati
Francuski maloletni teniser Moise Kuame napravio je pravu pometnju nakon prvog kola turnira u Majamiju upisavši prvu Masters pobedu u karijeri i ispisavši istoriju, a nakon velikog trijumfa je otkrio svoje dugoročne planove i uzore kojim se vodi u… »
Eliminisana Iga Švjontek! Ni start Majamija nije preživela, glave joj došla zemljakinja
Telegraf pre 14 sati
Treća teniserka sveta Iga Švjontek nije stigla ni da raspakuje kofere, a već napušta turnir u Majamiju. Poljakinja je posle prvog slobodnog kola odmah eliminisana u drugom posle preokreta od zemljakinje Magde Linet sa 1:6, 7:5, 6:3. Daleko od toga da Igi… »
Francuz napravio senzaciju u Majamiju i zatražio savet: „Novak mi je poslao poruku, nervozan sam“
Danas pre 21 sat
Frncuski teniser Moiz Kuame je sa, samo 17 godina i 13 dana, je slavio u prvom kolu Majami Opena. On je u svom prvom meču na ATP turniru, pobedio je domaćeg igrača Zakarija Svajdu, 96. na svetu, sa 2:1 (5-7 6-4 6-4) za dva sata i 17 minuta. Otkrio je… »
Vesti dana »
Mnoge holivudske ličnosti i političari oprostili se od Čaka Norisa, među njima i legendarni Žan-Klod Van Dam
Insajder pre 1 satjoš 62 povezane
Ministar energetike SAD: Ukidanjem sankcija, iranska nafta može da se isporučuje u Aziju
Beta pre 2 satajoš 38 povezanih
(Foto) Uhapšen Smederevac (57) zbog sumnje da je sagradio objekat na državnom zemljištu i pravio mlečne proizvode
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 64 povezane
Krkobabić čestitao Ramazanski Bajram vernicima islamske veroispovesti
Beta pre 6 satijoš 32 povezane
'Čovek drugog sveta': Odlazak Bože Koprivice, pisca, dramaturga i velikog navijača Partizana
BBC News pre 50 minutajoš 22 povezane