Povezane vesti
Može li sreća da se izmeri i kako
BBC News pre 17 sati
Sreća nije samo trenutak radosti ili uzbuđenja, već širi doživljaj da je naš život u dovoljnoj meri usklađen sa onim što nam je važno, kaže Lana Vučićević Miladinović, psihološkinja, za BBC na srpskom. Sreća mi nekad deluje kao sapun pod vodom. Što se… »
NIN pre 21 sat
Sreća mi nekad deluje kao sapun pod vodom. Što se jače stisne, to brže isklizne. Međutim, uvek je nekako prepoznam. Stegne mi se u grlu, srce udara brže nego obično, a mogu i umnjaci izdaleka da se vide. To su najjači udari sreće i oni nisu tako česti… »
Radio 021 pre 21 sat
Sreća nije samo trenutak radosti ili uzbuđenja, već širi doživljaj da je naš život u dovoljnoj meri usklađen sa onim što nam je važno, kaže Lana Vučićević Miladinović, psihološkinja, za BBC na srpskom. Getty Images Sreća mi nekad deluje kao sapun pod… »
Južne vesti pre 21 sat
Getty Images Sreća mi nekad deluje kao sapun pod vodom. Što se jače stisne, to brže isklizne. Međutim, uvek je nekako prepoznam. Stegne mi se u grlu, srce udara brže nego obično, a mogu i umnjaci izdaleka da se vide. To su najjači udari sreće i oni nisu… »
Danas pre 21 sat
Sreća mi nekad deluje kao sapun pod vodom. Što se jače stisne, to brže isklizne. Međutim, uvek je nekako prepoznam. Stegne mi se u grlu, srce udara brže nego obično, a mogu i umnjaci izdaleka da se vide. To su najjači udari sreće i oni nisu tako česti… »