Povezane vesti
Norveška prestolonaslednica Mete-Marit: Epstin me je manipulisao i prevario
Euronews 20.03.2026
Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom, istakavši da je bila "manipulisana i prevarena". Prestolonaslednica je u intervjuu za NRK priznala da bi volela da… »
Norveška prestolonaslednica Mete-Marit: Žalim zbog prijateljstva sa Epstinom, bila sam "prevarena"
NIN 20.03.2026
Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom, istakavši da je bila "manipulisana i prevarena". Prestolonaslednica je u intervjuu za NRK priznala da bi volela da… »
Novi šok u kraljevskoj porodici; Prestolonaslednica priznala: "Epstajn me je manipulisao i prevario"
B92 20.03.2026
Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom, istakavši da je bila "manipulisana i prevarena". Prestolonaslednica je u intervjuu za NRK priznala da bi volela da… »
Norveška prestolonaslednica: Epstajn me je „manipulisao i prevario”
Politika 20.03.2026
Ipak tvrdi nikada nije videla ništa nezakonito. Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom, istakavši da je bila manipulisana i prevarena. Prestolonaslednica… »
"Epstajn me je izmanipulisao i prevario": Norveška princeza u velikom intervjuu progovorila o vezama sa osuđenim pedofilom
Blic 20.03.2026
Iako nije optužena za krivično delo, njeno prijateljstvo sa Epstajnom izazvalo je oštre kritike u Norveškoj i zahteve za potpunim izveštajem Skandal je uticao na popularnost norveške monarhije, koja je prema anketama primetno opala u poslednjim mesecima… »
Norveška prestolonaslednica Mete-Marit: Epstajn me je "manipulisao i prevario"
Telegraf 20.03.2026
Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom, istakavši da je bila "manipulisana i prevarena". Prestolonaslednica je u intervjuu za NRK priznala da bi volela da… »
Norveška prestolonaslednica Mete-Marit: Epstin me je "manipulisao i prevario"
RTV 20.03.2026
OSLO - Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom, istakavši da je bila "manipulisana i prevarena". Prestolonaslednica je u intervjuu za NRK priznala da bi… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Putin: Rat u Ukrajini bliži se kraju, nisam odbio sastanak sa Zelenskim
RTV pre 39 minutajoš 27 povezanih
Tenzije na Bliskom istoku: Britanija šalje moćni razarač u region, ono što se dešava oko ostrva Harg zabrinjava, CIA procenila koliko Iran može da izdrži
Blic pre 2 satajoš 39 povezanih
Dan pobede obeležen državnom ceremonijom na Groblju oslobodilaca Beograda
Beta pre 5 satijoš 78 povezanih
Zelenski: Od prvih dana totalnog rata do sada, Evropa je bila uz Ukrajinu
RTV pre 11 satijoš 1 povezana