Povezane vesti
Norveška prestolonaslednica Mete-Marit: Epstin me je manipulisao i prevario
Euronews pre 7 sati
Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom, istakavši da je bila "manipulisana i prevarena". Prestolonaslednica je u intervjuu za NRK priznala da bi volela da… »
Norveška prestolonaslednica Mete-Marit: Žalim zbog prijateljstva sa Epstinom, bila sam "prevarena"
NIN pre 9 sati
Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom, istakavši da je bila "manipulisana i prevarena". Prestolonaslednica je u intervjuu za NRK priznala da bi volela da… »
Novi šok u kraljevskoj porodici; Prestolonaslednica priznala: "Epstajn me je manipulisao i prevario"
B92 pre 9 sati
Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom, istakavši da je bila "manipulisana i prevarena". Prestolonaslednica je u intervjuu za NRK priznala da bi volela da… »
Norveška prestolonaslednica: Epstajn me je „manipulisao i prevario”
Politika pre 10 sati
Ipak tvrdi nikada nije videla ništa nezakonito. Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom, istakavši da je bila manipulisana i prevarena. Prestolonaslednica… »
"Epstajn me je izmanipulisao i prevario": Norveška princeza u velikom intervjuu progovorila o vezama sa osuđenim pedofilom
Blic pre 10 sati
Iako nije optužena za krivično delo, njeno prijateljstvo sa Epstajnom izazvalo je oštre kritike u Norveškoj i zahteve za potpunim izveštajem Skandal je uticao na popularnost norveške monarhije, koja je prema anketama primetno opala u poslednjim mesecima… »
Norveška prestolonaslednica Mete-Marit: Epstin me je "manipulisao i prevario"
RTV pre 10 sati
OSLO - Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom, istakavši da je bila "manipulisana i prevarena". Prestolonaslednica je u intervjuu za NRK priznala da bi… »
Norveška prestolonaslednica Mete-Marit: Epstajn me je "manipulisao i prevario"
Telegraf pre 10 sati
Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom, istakavši da je bila "manipulisana i prevarena". Prestolonaslednica je u intervjuu za NRK priznala da bi volela da… »
Vesti dana »
Jedinu romantičnu scenu Čak Noris je snimio kada je ljubio – mitraljez
RTS pre 2 satajoš 61 povezana
Uhapšen mladić u Rumi zbog krađa i posedovanja psihoaktivnih supstanci
Serbian News Media pre 3 satajoš 64 povezane
Ministar energetike SAD: Ukidanjem sankcija, iranska nafta može da se isporučuje u Aziju
Beta pre 10 minutajoš 33 povezane
Merc o Orbanovoj blokadi zajma za Ukrajinu: „Čin grube nelojalnosti koji dosad nismo doživeli“
NIN pre 4 satijoš 28 povezanih