Povezane vesti
Norveška prestolonaslednica Mete-Marit: Epstin me je manipulisao i prevario
Euronews 20.03.2026
Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom, istakavši da je bila "manipulisana i prevarena". Prestolonaslednica je u intervjuu za NRK priznala da bi volela da… »
Norveška prestolonaslednica Mete-Marit: Žalim zbog prijateljstva sa Epstinom, bila sam "prevarena"
NIN 20.03.2026
Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom, istakavši da je bila "manipulisana i prevarena". Prestolonaslednica je u intervjuu za NRK priznala da bi volela da… »
Novi šok u kraljevskoj porodici; Prestolonaslednica priznala: "Epstajn me je manipulisao i prevario"
B92 20.03.2026
Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom, istakavši da je bila "manipulisana i prevarena". Prestolonaslednica je u intervjuu za NRK priznala da bi volela da… »
"Epstajn me je izmanipulisao i prevario": Norveška princeza u velikom intervjuu progovorila o vezama sa osuđenim pedofilom
Blic 20.03.2026
Iako nije optužena za krivično delo, njeno prijateljstvo sa Epstajnom izazvalo je oštre kritike u Norveškoj i zahteve za potpunim izveštajem Skandal je uticao na popularnost norveške monarhije, koja je prema anketama primetno opala u poslednjim mesecima… »
Norveška prestolonaslednica: Epstajn me je „manipulisao i prevario”
Politika 20.03.2026
Ipak tvrdi nikada nije videla ništa nezakonito. Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom, istakavši da je bila manipulisana i prevarena. Prestolonaslednica… »
Norveška prestolonaslednica Mete-Marit: Epstin me je "manipulisao i prevario"
RTV 20.03.2026
OSLO - Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom, istakavši da je bila "manipulisana i prevarena". Prestolonaslednica je u intervjuu za NRK priznala da bi… »
Norveška prestolonaslednica Mete-Marit: Epstajn me je "manipulisao i prevario"
Telegraf 20.03.2026
Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom, istakavši da je bila "manipulisana i prevarena". Prestolonaslednica je u intervjuu za NRK priznala da bi volela da… »
Vesti dana »
Peter Mađar položio zakletvu, od danas i zvanično premijer; Macut uputio čestitku
RTV pre 5 satijoš 28 povezanih
"Oni bi to voleli", Tramp najavio moguće premeštanje američkih trupa iz Nemačke
Mondo pre 39 minutajoš 39 povezanih
Dan pobede obeležen državnom ceremonijom na Groblju oslobodilaca Beograda
Beta pre 6 satijoš 78 povezanih
Zelenski: Od prvih dana totalnog rata do sada, Evropa je bila uz Ukrajinu
RTV pre 12 satijoš 1 povezana