Povezane vesti
Norveška prestolonaslednica Mete-Marit: Epstin me je manipulisao i prevario
Euronews 20.03.2026
Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom, istakavši da je bila "manipulisana i prevarena". Prestolonaslednica je u intervjuu za NRK priznala da bi volela da… »
Norveška prestolonaslednica Mete-Marit: Žalim zbog prijateljstva sa Epstinom, bila sam "prevarena"
NIN 20.03.2026
Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom, istakavši da je bila "manipulisana i prevarena". Prestolonaslednica je u intervjuu za NRK priznala da bi volela da… »
Novi šok u kraljevskoj porodici; Prestolonaslednica priznala: "Epstajn me je manipulisao i prevario"
B92 20.03.2026
Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom, istakavši da je bila "manipulisana i prevarena". Prestolonaslednica je u intervjuu za NRK priznala da bi volela da… »
"Epstajn me je izmanipulisao i prevario": Norveška princeza u velikom intervjuu progovorila o vezama sa osuđenim pedofilom
Blic 20.03.2026
Iako nije optužena za krivično delo, njeno prijateljstvo sa Epstajnom izazvalo je oštre kritike u Norveškoj i zahteve za potpunim izveštajem Skandal je uticao na popularnost norveške monarhije, koja je prema anketama primetno opala u poslednjim mesecima… »
Norveška prestolonaslednica: Epstajn me je „manipulisao i prevario”
Politika 20.03.2026
Ipak tvrdi nikada nije videla ništa nezakonito. Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom, istakavši da je bila manipulisana i prevarena. Prestolonaslednica… »
Norveška prestolonaslednica Mete-Marit: Epstin me je "manipulisao i prevario"
RTV 20.03.2026
OSLO - Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom, istakavši da je bila "manipulisana i prevarena". Prestolonaslednica je u intervjuu za NRK priznala da bi… »
Norveška prestolonaslednica Mete-Marit: Epstajn me je "manipulisao i prevario"
Telegraf 20.03.2026
Prestolonaslednica Norveške Mete-Marit izjavila je da žali zbog svog prijateljstva sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom, istakavši da je bila "manipulisana i prevarena". Prestolonaslednica je u intervjuu za NRK priznala da bi volela da… »
Vesti dana »
VIDEO: Alpinisti uklonili transparent naprednjaka koji je ugrožavao ptice
Radio 021 pre 1 danjoš 89 povezanih
Neredi u Francuskoj nakon pobede PSŽ, povređene 3 osobe, uhapšeno 140 izgrednika
RTV pre 1 danjoš 74 povezane
Serundolo posle šest sati savladao Landalusea za osminu finala Rolan Garosa
RTS pre 2 satajoš 48 povezanih
Šok za ceo svet, Arsenal poveo u finalu LŠ, Nemac iz nemogućeg ugla prevario Rusa
Telegraf pre 1 danjoš 102 povezane
Hrvoje nokautirao Bakočevića i nemilice ga udarao dok je ležao VIDEO
Nova pre 2 satajoš 27 povezanih