Povezane vesti
"Gađao nas ajfonom od 1.000 evra" Bivši košarkaš Partizana otkrio šokantan detalj sa večitog derbija!
Kurir pre 4 sati
Nedavno penzionisani grčki košarkaš Janis Papapetru prisetio se perioda kada je nosio dres Partizana. Zbog brojnih problema sa povredama grčki as je u 31. godini odlučio da se oprosti od profesionalnog igranja košarke. Karijeru je počeo 2013. godine u… »
Papapetru o iskustvu sa "večitog derbija": "Gađali su me ajfonom"
B92 pre 5 sati
Bivši košarkaš Partizana Janis Papapetru ispričao je svoja iskustva sa "večitog derbija" protiv Crvene zvezde. Grk je proveo jednu sezonu u dresu crno-belih, gde je imao priluke da odigra dosta duela sa crveno-belima u sezoni 2022/23, kada je Partizan… »
"Gađao me telefonom, bacio je 1.000 evra zbog derbija!" Bivši košarkaš Partizana prisetio se atmosfere sa mečeva protiv Crvene…
Večernje novosti pre 7 sati
Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Partizan u nedelju u okviru ABA lige u novom večitom derbiju. FOTO: KK Partizan/Tviter Derbi je uvek dobra prilika da igrači i oni koji su to bili, posvedoče o nekim svojim doživljajima sa ovih utakmica. "Navijači su me… »
Papapetru o derbiju: "U jednom trenutku pored mene je nešto eksplodiralo"
Sportske.net pre 8 sati
Bliži se košarkaški derbi, koji se igra u nedelju u Beogradskoj areni u okviru AdmiralBet ABA lige. Zvezda će biti domaćin Partizanu u plej-ofu regionalnog takmičenja. Derbi je uvek dobra prilika da igrači i oni koji su to bili, posvedoče o nekim svojim… »
Vesti dana »
Jedinu romantičnu scenu Čak Noris je snimio kada je ljubio – mitraljez
RTS pre 32 minutajoš 59 povezanih
U Sremskoj Mitrovici uhapšeno dvoje zbog kokaina, u Rumi mladić zbog krađa
Šabačke novosti pre 1 satjoš 61 povezana
Dva tankera pod zastavama Rusije i Hongkonga plove ka Kubi uprkos američkoj blokadi i sankcijama
NIN pre 57 minutajoš 26 povezanih