Povezane vesti

"Gađao nas ajfonom od 1.000 evra" Bivši košarkaš Partizana otkrio šokantan detalj sa večitog derbija!

"Gađao nas ajfonom od 1.000 evra" Bivši košarkaš Partizana otkrio šokantan detalj sa večitog derbija!

Kurir pre 4 sati
Nedavno penzionisani grčki košarkaš Janis Papapetru prisetio se perioda kada je nosio dres Partizana. Zbog brojnih problema sa povredama grčki as je u 31. godini odlučio da se oprosti od profesionalnog igranja košarke. Karijeru je počeo 2013. godine u… »
Papapetru o iskustvu sa "večitog derbija": "Gađali su me ajfonom"

Papapetru o iskustvu sa "večitog derbija": "Gađali su me ajfonom"

B92 pre 5 sati
Bivši košarkaš Partizana Janis Papapetru ispričao je svoja iskustva sa "večitog derbija" protiv Crvene zvezde. Grk je proveo jednu sezonu u dresu crno-belih, gde je imao priluke da odigra dosta duela sa crveno-belima u sezoni 2022/23, kada je Partizan… »
"Gađao me telefonom, bacio je 1.000 evra zbog derbija!" Bivši košarkaš Partizana prisetio se atmosfere sa mečeva protiv Crvene…

"Gađao me telefonom, bacio je 1.000 evra zbog derbija!" Bivši košarkaš Partizana prisetio se atmosfere sa mečeva protiv Crvene…

Večernje novosti pre 7 sati
Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Partizan u nedelju u okviru ABA lige u novom večitom derbiju. FOTO: KK Partizan/Tviter Derbi je uvek dobra prilika da igrači i oni koji su to bili, posvedoče o nekim svojim doživljajima sa ovih utakmica. "Navijači su me… »
Papapetru o derbiju: "U jednom trenutku pored mene je nešto eksplodiralo"

Papapetru o derbiju: "U jednom trenutku pored mene je nešto eksplodiralo"

Sportske.net pre 8 sati
Bliži se košarkaški derbi, koji se igra u nedelju u Beogradskoj areni u okviru AdmiralBet ABA lige. Zvezda će biti domaćin Partizanu u plej-ofu regionalnog takmičenja. Derbi je uvek dobra prilika da igrači i oni koji su to bili, posvedoče o nekim svojim… »

Vesti dana »