Povezane vesti
Oglasio se iranski vrhovni lider
Pravda 20.03.2026
Iranski vrhovni lider Modžtaba Hamnei je danas poručio da se neprijateljima Irana mora oduzeti njihova “bezbednost”. Hamnei se nije pojavio u javnosti od kada je proglašen za vrhovnog lidera, što je funkcija na kojoj se nalazio njegov otac Ali Hamnei… »
Oglasio se iranski vrhovni lider Modžtaba Hamnei: "Neprijateljima Irana mora da se oduzme bezbednost"
NIN 20.03.2026
Iranski vrhovni lider Modžtaba Hamnei je danas poručio da se neprijateljima Irana mora oduzeti njihova "bezbednost". Hamnei se nije pojavio u javnosti od kada je proglašen za vrhovnog lidera, što je funkcija na kojoj se nalazio njegov otac Ali Hamnei… »
Hamnei: Neprijateljima Irana se mora oduzeti bezbednost
N1 Info 20.03.2026
Iranski vrhovni lider Modžtaba Hamnei je danas poručio da se neprijateljima Irana mora oduzeti njihova “bezbednost”. Hamnei se nije pojavio u javnosti od kada je proglašen za vrhovnog lidera, što je funkcija na kojoj se nalazio njegov otac Ali Hamnei… »
Oglasio se iranski vrhovni lider
Danas 20.03.2026
Vesti dana »
Tramp kaže da Iran pregovara poslednjim snagama i da izbori neće uticati na njegovu strategiju
Beta pre 47 minutajoš 34 povezane
Skandal na Slanoj Bari: "Grobari" topovskim udarima povredili sudiju i igrača, Vojvodina odbila da nastavi meč - Partizan prvak!
RTV pre 1 satjoš 37 povezanih
Fonseka pred Đokovića: San, igraću protiv najboljeg svih vremena
Sport klub pre 1 satjoš 82 povezane
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 5 satijoš 56 povezanih