Povezane vesti

Suza usred Pariza: Marijana Katić slomljena emocijama na snimanju - "U svom sam gradu, nisam mogla da se suzdržim" (foto)

Suza usred Pariza: Marijana Katić slomljena emocijama na snimanju - "U svom sam gradu, nisam mogla da se suzdržim" (foto)

Večernje novosti pre 4 sati
PEVAČICA Marijana Katić trenutno boravi u Parizu, gde radi na novom projektu koji već sada izaziva veliku pažnju. Foto: Privatna arhiva Marijana je snimila kaver jedne legendarne pesme, ali o kojoj numeri je reč još uvek ne želi da govori. Spot je sniman… »
Pevačica progovorila o poreklu i šokirala sve: "Zbog toga imam duplu publiku"

Pevačica progovorila o poreklu i šokirala sve: "Zbog toga imam duplu publiku"

Nova pre 12 sati
Marijana Katić trenutno je u Parizu, gde snima novi muzički materijal. Naime, u pitanju je kaver jedne legendarne pesme. Spot se snima u gradu ljubavi - Parizu gde već decenijama unazad živi deo njene porodice. Tokom snimanja prvih kadrova dogodile su se… »
Suza usred Pariza! Marijana Katić slomljena emocijama na snimanju: “U svom sam gradu, nisam mogla da se suzdržim!”

Suza usred Pariza! Marijana Katić slomljena emocijama na snimanju: “U svom sam gradu, nisam mogla da se suzdržim!”

Kurir pre 12 sati
Popularna pevačica Marijana Katić trenutno boravi u Parizu, gde radi na novom projektu koji već sada izaziva veliku pažnju. Kako saznajemo, Marijana je snimila kaver jedne legendarne pesme, ali o kojoj numeri je reč još uvek ne želi da govori. Spot je… »

Vesti dana »