Povezane vesti

"Jado, ti si bez mene ništa"! Srbin brutalno udario na Crnogorca koji ga je prebio usred Beograda

"Jado, ti si bez mene ništa"! Srbin brutalno udario na Crnogorca koji ga je prebio usred Beograda

Večernje novosti pre 11 sati
Borilački svet u Srbiji i regionu ne prestaje da bruji o skandalu koji je bacio senku na veliki bokserski događaj u Boru. Foto: FNC Vest da se Miloš Janičić iznenada povukao sa takmičenja odjeknula je poput groma, ali pravi potres usledio je tek kada se… »
Bojković nastavlja da proziva Janičića: “Doveo mi plaćene navijače u hotel”

Bojković nastavlja da proziva Janičića: “Doveo mi plaćene navijače u hotel”

Telegraf pre 12 sati
Kao bomba odjeknula je vest da se Miloš Janičić povukao sa bokserskog takmičenja u Boru, a povodom toga oglasio se i njegov ljuti rival, Marko Bojković koji ga je nakon toga prozvao još jednom zbog razloga rekavši da je "sve moguće ljude koje je mogao da… »
Marko Bojković brutalno udario na Miloša Janičića! Nastavlja se rat popularnih MMA boraca: "Nije hteo snimak dok ga ponižava u…

Marko Bojković brutalno udario na Miloša Janičića! Nastavlja se rat popularnih MMA boraca: "Nije hteo snimak dok ga ponižava u…

Kurir pre 12 sati
U to je već neko vreme umešan i bokser Almir Memić, a sve zbog Balkan boksing večeri koja će se održati 28. marta u Boru. Prozivke su krenule kada je potvrđeno da će Janičić baš tada imati profesionalni debi u boksu. Memiću se nije dopalo ulazak MMA… »

Vesti dana »