Povezane vesti
Trudna Edita otkazala nastup: Pevačica se oglasila na mrežama
Nova pre 5 sati
Edita Aradinović otkazala je nastup zbog zdravstvenih problema. Pevačica je na mrežama objasnila u kakvom je trenutno stanju i otkrila da su joj lekari skrenuli pažnju i rekli da treba da miruje zbog trudnoće i bebice. Edita se oglasila na Instagramu i… »
Trudna Edita otkazala nastup: Pevačica se oglasila na mrežama: Sinoć sam imala ozbiljan spazam pluća i gušenje, lekari su mi…
Kurir pre 9 sati
Edita Aradinović otkazala je nastup zbog zdravstvenih problema. Pevačica je na mrežama objasnila u kakvom je trenutno stanju i otkrila da su joj lekari skrenuli pažnju i rekli da treba da miruje zbog trudnoće i bebice. Edita se oglasila na Instagramu i… »
Trudna Edita otkazala nastup, oglasila se na mrežama i zabrinula sve: "Dobila sam gušenje i spazam pluća"
Mondo pre 10 sati
Pevačica Edita Aradinović (32) otkazala je predstojeći koncert, nakon što je dobila gušenje. Pevačici je strogo od strane lekara rečeno da treba da miruje, kao i da je zbog drugog stanja bitno da sada povede dodatno računa o sebi. Edita se povodom svega… »
"Dobila sam gušenje i spazam pluća" Trudna Edita otkazala nastup, pa se oglasila na mrežama: Evo šta kažu doktori
Blic pre 11 sati
Lekari su joj zbog trudnoće strogo zabranili putovanje Edita se izvinila fanovima i organizatorima putem društvenih mreža i zahvalila na podršci Pevačica Edita Aradinović otkazala je predstojeći koncert, nakon što je dobila gušenje. Pevačici je strogo od… »
"Sinoć sam imala ozbiljan spazam pluća i gušenje" – trudna Edita se oglasila o svom stanju, lekari zabranili...
Telegraf pre 11 sati
Trudna pevačica Edita Aradinović otkazala je predstojeći koncert, nakon što je dobila gušenje. Pevačici je od strane lekara rečeno da treba da miruje, kao i da je zbog drugog stanja bitno da sada povede dodatno računa o sebi. Edita se povodom svega… »
Vesti dana »
Ministar energetike SAD: Ukidanjem sankcija, iranska nafta može da se isporučuje u Aziju
Beta pre 3 satajoš 39 povezanih
(Foto) Uhapšen Smederevac (57) zbog sumnje da je sagradio objekat na državnom zemljištu i pravio mlečne proizvode
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 64 povezane