Povezane vesti
Savić: "Partizan se ogrešio o Nanelija"; Džejms: "Drago mi je da neko ima m*da" FOTO
B92 pre 9 sati
Džejms Naneli, američki košarkaš, oglasio se na društvenim mrežama nakon intervjua Zorana Savića. Nekadašnji reprezentativac i košarkaš Zoran Savić postao je generalni menadžer Partizana 2021. godine i tamo radio do 2025. godine kada je napustio… »
Oglasio se Džejms Naneli: Amerikanac burno reagovao na izjavu Zorana Savića
Večernje novosti pre 11 sati
Bivši košarkaš Partizana Džejms Naneli reagovao je na izjavu bivšeg sportskog direktora tog kluba Zorana Savića, u kojoj govorio o amerikancu. FOTO: M. Vukadinović "Mislim da smo se mi kao klub ogrešili o Nanelija. Momak je postupio kao igrač, kao svi… »
Naneli reagovao na Savićevu izjavu
Sportske.net pre 13 sati
Bivši košarkaš Partizana Džejms Naneli reagovao je na izjavu bivšeg sportskog direktora tog kluba Zorana Savića, u kojoj govorio o njemu. "Mislim da smo se mi kao klub ogrešili o Nanelija. Momak je postupio kao igrač, kao svi. Tuča se desila na dan… »
Vesti dana »
Evroliga – tabela: Verovatno nikad luđe stanje posle 32 kola, Zvezda zakomplikovala stanje porazom u Atini
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
U Zemunu uhapšen muškarac koji je osumnjičen da je bacio bombu na lokal
Danas pre 14 minutajoš 1 povezana
(Foto) Ovo je muškarac koji je upucan u Zemunu: Novi detalji oružanog napada: bio na odsluženju zatvorske kazne, pušten na vikend
Blic pre 39 minutajoš 2 povezane