Povezane vesti

Norveška princeza prekinula ćutanje! Bolesna i kroz suze otkrila detalje iz njenog odnosa sa Džefrijem Epstajnom! "Volela bih…

Norveška princeza prekinula ćutanje! Bolesna i kroz suze otkrila detalje iz njenog odnosa sa Džefrijem Epstajnom! "Volela bih…

Kurir pre 19 sati
Norveška princeza, Mete Marit je za nacionalnu televiziju izjavila da bi volela da ga nikada nije upoznala, nakon sedam nedelja ćutanja otkako je otkriven obim njihovih kontakata. - Osećam se tako izmanipulisano, a kada ste izmanipulisani, to ne shvatite… »
Norveška princeza o Epstinu: ‘Bila sam izmanipulisana i prevarena’

Danas pre 1 dan
Norveška prestolonaslednica Mete-Marit izjavila je za nacionalnu televiziju da bi volela da nikada nije upoznala američkog pedofila Džefrija Epstina. Ona je govorila o tome prvi put otkako su se pre sedam nedelja u javnosti pojavile informacije o njenim… »
Norveška princeza o Epstinu: 'Bila sam izmanipulisana i prevarena'

NIN pre 1 dan
Norveška prestolonaslednica Mete-Marit izjavila je za nacionalnu televiziju da bi volela da nikada nije upoznala pokojnog američkog seksualnog prestupnika Džefrija Epstina. Ona je govorila o tome prvi put otkako su se pre sedam nedelja u javnosti… »

Radio 021 pre 1 dan
Prestolonaslednica Mete Marit izjavila je za norvešku televiziju da bi volela da nikada nije upoznala pokojnog seksualnog prestupnika. NRK Norveška prestolonaslednica Mete-Marit izjavila je za nacionalnu televiziju da bi volela da nikada nije upoznala… »

Južne vesti pre 1 dan
NRK Norveška prestolonaslednica Mete-Marit izjavila je za nacionalnu televiziju da bi volela da nikada nije upoznala pokojnog američkog seksualnog prestupnika Džefrija Epstina. Ona je govorila o tome prvi put otkako su se pre sedam nedelja u javnosti… »

BBC News pre 1 dan
Prestolonaslednica Mete Marit izjavila je za norvešku televiziju da bi volela da nikada nije upoznala pokojnog seksualnog prestupnika. Norveška prestolonaslednica Mete-Marit izjavila je za nacionalnu televiziju da bi volela da nikada nije upoznala… »
"Osećam se tako izmanipulisano": Prvi intervju norveške princeze od objavljivanja njene komunikacije sa Epstinom

"Osećam se tako izmanipulisano": Prvi intervju norveške princeze od objavljivanja njene komunikacije sa Epstinom

N1 Info pre 1 dan
Norveška princeza Mete-Marit rekla je za nacionalnu televiziju da bi volela da nikada nije upoznala pokojnog američkog seksualnog prestupnika Džefrija Epstina, prekinuvši sedmonedeljnu tišinu nakon što je njena komunikacija sa njim izašla na videlo… »

Vesti dana »