Povezane vesti
"Trebalo bi da dođu i pomognu nam u zaštiti". A onda već sledeći dan: "Ne treba nam niko": Šta je Tramp govorio o ratu u Iranu…
Nova 20.03.2026
BBC-jev novinar Ros Atkins izdvojio je niz kontradiktornih izjava američkog predsednika Donalda Trampa o ratu s Iranom i situaciji u Ormuskom moreuzu, pokazujući kako se poruke iz Bele kuće menjaju gotovo svakodnevno. Govoreći o zatvaranju Ormuskog… »
BBC objavio snimak šta je Tramp za par dana sve rekao o sukobu sa Iranom: "Rat je gotov, ali tek je počeo, Iran je uništen…
Kurir 20.03.2026
Novinar BBC-ja Ros Etkins izdvojio je niz kontradiktornih izjava američkog predsednika Donalda Trampa o ratu s Iranomi situaciji u Ormuskom moreuzu, pokazujući kako se poruke iz Bele kuće menjaju iz dana u dan. Govoreći o zatvaranju Ormuskog moreuza… »
Vesti dana »
Ugašena još tri mlada života: Dva osamnaestogodišnjaka savila automobil oko drveta u Banji Koviljači, mladić (22) poginuo u Surčinu. Uznemirujući prizor, MUP ponovo apeluje (foto)
Dnevnik pre 52 minutajoš 23 povezane
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. jul: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 37 minutajoš 25 povezanih
Neviđen potez na Mundijalu: Golman Paragvaja gađao Mbapea loptom pa otkrio šta ga je izbacilo iz takta
Mondo pre 2 satajoš 32 povezane
Alimpijević kod Orlića video što niko nije: "Gledao sam ih u Istanbulu, to me je oduševilo"
Mondo pre 2 satajoš 25 povezanih