Povezane vesti
Moja Kravica omiljeni brend u Srbiji u kategoriji mleka i mlečnih proizvoda
Nedeljnik 20.03.2026
Moja Kravica osvojila je priznanje „Moj izbor“ kao najbolji brend u kategoriji „Mleko i mlečni proizvodi“ u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji”. Ovo priznanje predstavlja još jednu potvrdu poverenja potrošača, ali i kontinuiranog kvaliteta koji ovaj… »
Euronews 20.03.2026
Moja Kravica osvojila je priznanje "Moj izbor" kao najbolji brend u kategoriji "Mleko i mlečni proizvodi" u okviru kampanje "Najbolje u Srbiji". Ovo priznanje predstavlja još jednu potvrdu poverenja potrošača, ali i kontinuiranog kvaliteta koji ovaj… »
Telegraf 20.03.2026
Dodeljena priznanja "Moj izbor" za omiljene brendove u zemlji Moja Kravica osvojila je priznanje "Moj izbor" kao najbolji brend u kategoriji "Mleko i mlečni proizvodi" u okviru kampanje "Najbolje u Srbiji". Ovo priznanje predstavlja još jednu potvrdu… »
Vesti dana »
Tramp odbacio odgovor Teherana na američki predlog; Iran optužio SAD za nerazumne zahteve i najavio spremnost za sukob
RTS pre 14 minutajoš 40 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 11. maj: Danas toplo i nestabilno vreme
Serbian News Media pre 55 minutajoš 28 povezanih
Španska vlada i SZO planiraju da završe iskrcavanje svih putnika sa kruzera na kom je izbila zaraza hantavirusom
Euronews pre 10 minutajoš 26 povezanih
"Odlazak Šmita je pobeda srpske!" Stevandić: Treba počistiti sve loše što je uradio
Večernje novosti pre 24 minutajoš 34 povezane