Povezane vesti
Moja Kravica omiljeni brend u Srbiji u kategoriji mleka i mlečnih proizvoda
Nedeljnik 20.03.2026
Moja Kravica osvojila je priznanje „Moj izbor“ kao najbolji brend u kategoriji „Mleko i mlečni proizvodi“ u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji”. Ovo priznanje predstavlja još jednu potvrdu poverenja potrošača, ali i kontinuiranog kvaliteta koji ovaj… »
Euronews 20.03.2026
Moja Kravica osvojila je priznanje "Moj izbor" kao najbolji brend u kategoriji "Mleko i mlečni proizvodi" u okviru kampanje "Najbolje u Srbiji". Ovo priznanje predstavlja još jednu potvrdu poverenja potrošača, ali i kontinuiranog kvaliteta koji ovaj… »
Telegraf 20.03.2026
Dodeljena priznanja "Moj izbor" za omiljene brendove u zemlji Moja Kravica osvojila je priznanje "Moj izbor" kao najbolji brend u kategoriji "Mleko i mlečni proizvodi" u okviru kampanje "Najbolje u Srbiji". Ovo priznanje predstavlja još jednu potvrdu… »
Vesti dana »
Šetali su psa, a onda je nastao haos: Odbornica tvrdi da joj je Šapić polomio nos, odvela ga policija
Luftika pre 5 minutajoš 26 povezanih
Uživo Rat u Ukrajini: Eksplozije odjekuju Kijevom, Putin naredio povećanje broja ruskih vojnika
Euronews pre 1 satjoš 5 povezanih
Zelenski upozorava na novu rusku mobilizaciju i raspoređivanje 10.000 sjevernokorejskih vojnika
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 6 povezanih
Skoro polovina smrtnih slučajeva u Srbiji povezana je sa bolestima srca, stručnjaci upozoravaju na „tihe“ simptome. Ovo su faktori rizika.
Dnevnik pre 30 minutajoš 8 povezanih