Povezane vesti
Lidl Srbija dobitnik priznanja "Dobročinitelj" za doprinos zajednici i održivom razvoju
Blic pre 22 dana
Priznanje dodeljuje udruženje Moja Srbija, a Lidl ga je dobio zahvaljujući programima za očuvanje resursa i poboljšanje kvaliteta života Lidl Srbija se ističe i po inicijativama za smanjenje upotrebe plastike, volonterskim akcijama uklanjanja otpada i… »
Najbolje u Srbiji: Udruženje Moja Srbija dodelilo priznanje Dobročinitelj
Danas pre 22 dana
Kompanija Lidl Srbija dobitnik je priznanja „Dobročinitelj“, koje označava potvrdu kontinuiranog doprinosa kompanije razvoju zajednice, zaštiti životne sredine i unapređenju društveno odgovornog poslovanja u Srbiji, saopšteno je danas. Priznanje… »
Lidl Srbija dobitnik priznanja „Dobročinitelj“ za doprinos zajednici i održivom razvoju
Nedeljnik pre 22 dana
Kompanija Lidl Srbija dobitnik je priznanja „Dobročinitelj“, koje dolazi kao potvrda kontinuiranog doprinosa kompanije razvoju zajednice, zaštiti životne sredine i unapređenju društveno odgovornog poslovanja u Srbiji. Priznaje dodeljuje udruženje Moja… »
Vesti dana »
Bekerat o godišnjici ubistva Slavka Ćuruvije: Pravda još nije dostignuta
Serbian News Media pre 5 satijoš 34 povezane
Počeli američko-iranski pregovori u Pakistanu, tokom trajanja krhkog primirja
Beta pre 2 satajoš 47 povezanih
(Foto) Počela druga runda pregovora SAD i Irana: Pakistan ohrabruje obe strane da prevaziđu razlike radi mira u regionu
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 88 povezanih