Povezane vesti
Lidl Srbija dobitnik priznanja "Dobročinitelj" za doprinos zajednici i održivom razvoju
Blic 20.03.2026
Priznanje dodeljuje udruženje Moja Srbija, a Lidl ga je dobio zahvaljujući programima za očuvanje resursa i poboljšanje kvaliteta života Lidl Srbija se ističe i po inicijativama za smanjenje upotrebe plastike, volonterskim akcijama uklanjanja otpada i… »
Najbolje u Srbiji: Udruženje Moja Srbija dodelilo priznanje Dobročinitelj
Danas 20.03.2026
Kompanija Lidl Srbija dobitnik je priznanja „Dobročinitelj“, koje označava potvrdu kontinuiranog doprinosa kompanije razvoju zajednice, zaštiti životne sredine i unapređenju društveno odgovornog poslovanja u Srbiji, saopšteno je danas. Priznanje… »
Lidl Srbija dobitnik priznanja „Dobročinitelj“ za doprinos zajednici i održivom razvoju
Nedeljnik 20.03.2026
Kompanija Lidl Srbija dobitnik je priznanja „Dobročinitelj“, koje dolazi kao potvrda kontinuiranog doprinosa kompanije razvoju zajednice, zaštiti životne sredine i unapređenju društveno odgovornog poslovanja u Srbiji. Priznaje dodeljuje udruženje Moja… »
Vesti dana »
Veselin Milić izneo odbranu na saslušanju, tužilaštvo predložilo pritvor do 30 dana
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 48 povezanih
Poznat raspored "večitih derbija" u polufinalu AdmiralBet ABA lige
Sportske.net pre 24 satajoš 100 povezanih
Muzikom i igrom širom Srbije obeleženo 365 dana do Ekspa 2027; Mali: Od jutros 2.400 ljudi se prijavilo da volontira
RTV pre 3 satajoš 27 povezanih