Povezane vesti

Lidl Srbija dobitnik priznanja "Dobročinitelj" za doprinos zajednici i održivom razvoju

Lidl Srbija dobitnik priznanja "Dobročinitelj" za doprinos zajednici i održivom razvoju

Blic pre 1 dan
Priznanje dodeljuje udruženje Moja Srbija, a Lidl ga je dobio zahvaljujući programima za očuvanje resursa i poboljšanje kvaliteta života Lidl Srbija se ističe i po inicijativama za smanjenje upotrebe plastike, volonterskim akcijama uklanjanja otpada i… »
Najbolje u Srbiji: Udruženje Moja Srbija dodelilo priznanje Dobročinitelj

Najbolje u Srbiji: Udruženje Moja Srbija dodelilo priznanje Dobročinitelj

Danas pre 1 dan
Kompanija Lidl Srbija dobitnik je priznanja „Dobročinitelj“, koje označava potvrdu kontinuiranog doprinosa kompanije razvoju zajednice, zaštiti životne sredine i unapređenju društveno odgovornog poslovanja u Srbiji, saopšteno je danas. Priznanje… »
Lidl Srbija dobitnik priznanja „Dobročinitelj“ za doprinos zajednici i održivom razvoju

Lidl Srbija dobitnik priznanja „Dobročinitelj“ za doprinos zajednici i održivom razvoju

Nedeljnik pre 1 dan
Kompanija Lidl Srbija dobitnik je priznanja „Dobročinitelj“, koje dolazi kao potvrda kontinuiranog doprinosa kompanije razvoju zajednice, zaštiti životne sredine i unapređenju društveno odgovornog poslovanja u Srbiji. Priznaje dodeljuje udruženje Moja… »

Vesti dana »