Povezane vesti
Lidl Srbija dobitnik priznanja "Dobročinitelj" za doprinos zajednici i održivom razvoju
Blic 20.03.2026
Priznanje dodeljuje udruženje Moja Srbija, a Lidl ga je dobio zahvaljujući programima za očuvanje resursa i poboljšanje kvaliteta života Lidl Srbija se ističe i po inicijativama za smanjenje upotrebe plastike, volonterskim akcijama uklanjanja otpada i… »
Najbolje u Srbiji: Udruženje Moja Srbija dodelilo priznanje Dobročinitelj
Danas 20.03.2026
Kompanija Lidl Srbija dobitnik je priznanja „Dobročinitelj“, koje označava potvrdu kontinuiranog doprinosa kompanije razvoju zajednice, zaštiti životne sredine i unapređenju društveno odgovornog poslovanja u Srbiji, saopšteno je danas. Priznanje… »
Lidl Srbija dobitnik priznanja „Dobročinitelj“ za doprinos zajednici i održivom razvoju
Nedeljnik 20.03.2026
Kompanija Lidl Srbija dobitnik je priznanja „Dobročinitelj“, koje dolazi kao potvrda kontinuiranog doprinosa kompanije razvoju zajednice, zaštiti životne sredine i unapređenju društveno odgovornog poslovanja u Srbiji. Priznaje dodeljuje udruženje Moja… »
Vesti dana »
Degenek i Australija pobedom započeli Mundijal: Šokirali "favorita iz senke", uz evrogol u Vankuveru
Mondo pre 38 minutajoš 29 povezanih
Opasna linijska oluja hrli ka Beogradu! U jednom naletu sručiće se na veliki deo Srbije, grmljavinski sistem udara svom snagom: RHMZ se hitno oglasio, evo gde će biti najgore
Blic pre 33 minutajoš 21 povezana
Niksi posle 53 godine šampioni NBA lige: Branson vodio Njujork do titule protiv San Antonija
Insajder pre 23 minutajoš 27 povezanih
U eksploziji pirotehničkih sredstava teško povređen muškarac na Novom Beogradu
Sputnik pre 28 minutajoš 11 povezanih
Imamo prvo iznenađenje na Mundijalu: Australija nokautirala Tursku, Škotima minimalac dovoljan!
Hot sport pre 3 minutajoš 4 povezane