Повезане вести

Фанови су веровали да Чак Норис може да нокаутира и смрт; Ово је била његова омиљена шала

Фанови су веровали да Чак Норис може да нокаутира и смрт; Ово је била његова омиљена шала

Б92 пре 2 сата
Не постоји тачан број вицева у којима је главни јунак био управо преминули Чак Норис, а неке од њих глумац је често и сам цитирао. Чак Норис преминуо је у 86. години у болници на Хавајима. Остаће упамћен по бројним феноменалним… »
"Не постоји реч која може описати тугу": Син и ћерка Чака Нориса се емотивним порукама опростили од њега ФОТО

"Не постоји реч која може описати тугу": Син и ћерка Чака Нориса се емотивним порукама опростили од њега ФОТО

Нова пре 4 сати
Чак Норис је преминуо у 87. години на Хавајима, саопштила је његова породица. Након званичног саопштења породице, Норисов син Дакота први се огласио путем Инстаграма и дирљивом објавом се опростио од оца. "Тата, тешко је… »
"Био си најбољи тата, волећемо те заувек." Деца Чака Нориса се потресним речима опростила од оца: "Поносан сам што сам твој…

"Био си најбољи тата, волећемо те заувек." Деца Чака Нориса се потресним речима опростила од оца: "Поносан сам што сам твој…

Курир пре 5 сати
Након вести о смрти Чака Нориса, од њега су се јавно опростила његова деца, син Дакота и ћерка Денили, који су на друштвеним мрежама објавили емотивне поруке посвећене оцу. Смрт легендарног глумца и мајстора борилачких вештина… »
"Ја не старим. Напредујем": Чак Норис се недавно нашалио на свој рачун - погледајте листу најбољих вицева о њему

"Ја не старим. Напредујем": Чак Норис се недавно нашалио на свој рачун - погледајте листу најбољих вицева о њему

Нова пре 6 сати
Глумац и мајстор борилачких вештина Чак Норис преминуо је 19. марта у 87. години. Чак Норис је до последњег дана био активан и тренирао, а како су страни медији пренели, позлило му је након тренинга. Он је 10. марта прославио… »
"Имао је скромност и снагу потребну да буде прави мушкарац": Холивудски снагатори се опраштају од Чака Нориса

"Имао је скромност и снагу потребну да буде прави мушкарац": Холивудски снагатори се опраштају од Чака Нориса

Еуроневс пре 6 сати
Чак Норис, шампион борилачких вештина и једна од најдуговечнијих холивудских икона, преминуо је у 87. години живота, а сада се од њега опраштају колеге и чланови породице. Његова породица саопштила је данас да је преминуо у 19… »
Преминуо Чак Норис, херој акционих филмова

Преминуо Чак Норис, херој акционих филмова

BBC News пре 7 сати
Јунак бројних акционих филмова преминуо је у 86. години, саопштила је његова породица. Преминуо је Чак Норис, амерички мајстор борилачких вештина и холивудска акциона звезда, саопштила је његова породица. Имао је 86 година… »
Преминуо легендарни Чак Норис

Преминуо легендарни Чак Норис

Мој Нови Сад пре 8 сати
Легендарни глумац и ас борилачких вештина Чак Норис преминуо је у 86. години на Хавајима, након изненадног здравственог проблема. Његова породица је у објави на Инстаграму саопштила је тужне вести. – Са тешким срцем делимо вест… »
Шта је довело до смрти Чака Нориса? Ове симптоме многи потцене, а указују на водећи узрок смрти у Србији

Шта је довело до смрти Чака Нориса? Ове симптоме многи потцене, а указују на водећи узрок смрти у Србији

Курир пре 7 сати
Чак Норис преминуо је у 87. години након хитне хоспитализације. Иако још увек није званично потврђено, верује се да је узрок смрти срчани удар. Породица легендарног глумца, у саопштењу за јавност, истакла је да се смрт десила… »
Ко је био једини Србин који је глумио са Чаком Норисом: Поносио се својим пореклом, а због повреда на снимањима је последње…

Ко је био једини Србин који је глумио са Чаком Норисом: Поносио се својим пореклом, а због повреда на снимањима је последње…

Нова пре 7 сати
Чак Норис је преминуо у четвртак, 19. марта, на Хавајима, а тужну вест објавила је његова породица. Легендарни амерички глумац и стручњак за борилачке вештине Чак Норис преминуо је у 87. години, остављајући иза себе богату… »
Познати детаљи смрти Чака Нориса: Хитно био хоспитализован

Познати детаљи смрти Чака Нориса: Хитно био хоспитализован

Б92 пре 8 сати
Легендарни глумац Чак Норис је преминуо у 86. години , а разлог хоспитализације никада није откривен, а глумац је само неколико дана раније тренирао и дружио се са пријатељима. Осамдесетшестогодишњи Чак Норис био је… »
Најбољи вицеви памтиће легенду: "Чак Норис је умро пре 20 година, али Смрт још није скупила храброст да му то каже"

Најбољи вицеви памтиће легенду: "Чак Норис је умро пре 20 година, али Смрт још није скупила храброст да му то каже"

Мондо пре 8 сати
Чак Норис, легендарни мајстор борилачких вештина и глумац, преминуо је у 86. години након хитне хоспитализације. Чак Норис је деценијама био синоним за снагу, храброст и неуништивост. Његови филмови и интервјуи инспирисали су… »
Фанови тврде: "Није Чак Норис хоспитализован, већ смрт!" Ево који је омиљени виц славног глумца на његов рачун

Фанови тврде: "Није Чак Норис хоспитализован, већ смрт!" Ево који је омиљени виц славног глумца на његов рачун

Курир пре 10 сати
Легендарни глумац Чак Норис, који је деценијама синоним за снагу и непобедивост , хитно је хоспитализован на острву Кауаи, што је одјекнуло широм света. Вест је изазвала лавину реакција, али у његовом препознатљивом стилу -… »

Вести дана »