Повезане вести

Лемонис пред гостовање Звезди: "Најтежа утакмица у првенству"

Лемонис пред гостовање Звезди: "Најтежа утакмица у првенству"

Спортске.нет пре 35 минута
Тренер Радничког из Ниша Такис Лемонис рекао је данас да сви воле да играју против великих екипа попут Црвене звезде и да ће његови фудбалери играти без притиска и стреса у Београду, иако су им потребни бодови. "Ово је најтежа… »
Из Ниша поручују: "Идемо да се надигравамо са Звездом"

Из Ниша поручују: "Идемо да се надигравамо са Звездом"

Б92 пре 46 минута
Фудбалер нишког Радничког Ранко Јокић рекао је да његова екипа иде да се надиграва са Црвеном звездом и да нема шта да изгуби. Раднички у суботу од 16 часова гостује Звезди у мечу 28. кола Суперлиге Србије. "Црвена звезда је… »
Станковић пред Раднички: На правом смо путу; Благојевић: Не потцењујемо Младост

Станковић пред Раднички: На правом смо путу; Благојевић: Не потцењујемо Младост

РТВ пре 5 сати
БЕОГРАД - Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је данас пред утакмицу 28. кола Суперлиге Србије да Раднички игра добро у последње време и да је тренер нишког клуба Такис Лемонис урадио велики посао. Фудбалери… »
Раднички: Против Звезде без притиска

Раднички: Против Звезде без притиска

Јужне вести пре 5 сати
У 28. колу Суперлиге фудбалери Радничког из Ниша имају тежак задатак – играју у Београду против шампиона и лидера на табели Црвене звезде. Утакмица је у суботу, 21. марта, а тренер Радничког Такис Лемонис каже да иду на… »
Станковић пред Раднички: На правом смо путу, прошли смо кроз доста проблема

Станковић пред Раднички: На правом смо путу, прошли смо кроз доста проблема

РТС пре 6 сати
Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је пред утакмицу 28. кола Суперлиге Србије да Раднички игра добро у последње време и да је тренер нишког клуба Такис Лемонис урадио велики посао. Фудбалери Црвене звезде… »
Раднички пред најтежим изазовом: гостовање лидеру без притиска, али са вером у добар резултат

Раднички пред најтежим изазовом: гостовање лидеру без притиска, али са вером у добар резултат

Глас југа пре 6 сати
У нишком клубу свесни су квалитета ривала, али поручују да у Београд одлазе спремни и без превеликог притиска, са жељом да пруже добру партију и покушају да дођу до позитивног резултата. Шеф стручног штаба Радничког, Такис… »
Станковић: "На правом смо путу, не бринем се за Катаија"

Станковић: "На правом смо путу, не бринем се за Катаија"

Спортске.нет пре 5 сати
Фудбалери Црвене звезде у суботу од 16 часова на "Маракани" дочекују екипу Радничког из Ниша у утакмици 28. кола Супер лиге Србије. Звезда је убедљиви лидер шампионата са 10 бодова више у односу на другопласирани Партизан, док… »
Станковић: "Љутио сам се на Катаија"

Станковић: "Љутио сам се на Катаија"

Нова пре 6 сати
Дејан Станковић, тренер Црвене звезде, открио је пред меч 28. кола Суперлиге Србије, који ће црвено-бели играти против Радничког из Ниша на Маракани (субота, 16.00), да је у неким моментима био и љут на Александра Катаија… »
"Љутим се на Катаија": Дејан Станковић јавно признао шта му замера

"Љутим се на Катаија": Дејан Станковић јавно признао шта му замера

Мондо пре 6 сати
Фудбалери Црвене звезде ће дочекати екипу Радничког из Ниша (субота, 16.00) у оквиру 28. кола Суперлиге Србије. Овај меч, који долази након што је Звезда већ обезбедила прво место у плеј-офу, најавио је шеф стручног штаба… »
Најјачи састав за Нишлије Станковић пред Раднички: Требаће нам сваки глас и сваки длан у наредна два месеца

Најјачи састав за Нишлије Станковић пред Раднички: Требаће нам сваки глас и сваки длан у наредна два месеца

Курир пре 6 сати
"Ми играмо код куће и излазимо на терен онако како сам рекао и прошли пут. Напор је заиста велики, ми најбоље знамо са чиме се све сударамо и какве проблеме имамо. Ипак , ови момци су феноменални, 'стисну зубе и ћуте'. Много је… »
Станковић: Звезда излази са најјачим тимом против Радничког

Станковић: Звезда излази са најјачим тимом против Радничког

Политика пре 5 сати
Тренер црвено-белих похвалио нишки клуб и најавио снажну подршку навијача на Маракани. Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је данас пред утакмицу 28. кола Суперлиге Србије да Раднички игра добро у последње… »
"Љутио сам се на катаија"... Дејан Станковић отворио душу пред меч Звезда - Раднички

"Љутио сам се на катаија"... Дејан Станковић отворио душу пред меч Звезда - Раднички

Вечерње новости пре 6 сати
Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 16 часова дочекати екипу Радничког из Ниша у оквиру 28. кола Суперлиге Србије. Пре меча на питања медија одговарао је шеф стручног штаба црвено-белих Дејан Станковић. ФОТО: Ата имагес Говорио… »
Идемо без притиска у Београд, ово је најтежа утакмица у нашој лиги: Сјајни Такис Лемонис зна да је Маракана место где су…

Идемо без притиска у Београд, ово је најтежа утакмица у нашој лиги: Сјајни Такис Лемонис зна да је Маракана место где су…

Хот спорт пре 6 сати
Раднички ће вероватно на другим местима морати да тражи бодове! Тренер Радничког из Ниша Такис Лемонис најавио је гостовање Црвеној звезди у оквиру 28. кола Суперлиге Србије, истакавши да његов тим очекује изузетно тежак… »
Станковић: Љутио сам се на Катаија…

Станковић: Љутио сам се на Катаија…

Спорт клуб пре 6 сати
Црвена звезда одрађује посао до овере девете узастопне титуле, а на том путу наредник противник је Раднички из Ниша на стадиону "Рајко Митић" (субота, 16.00). Александар Катаи ће бити у прилици да настави серију голова и приближи… »
"На правом смо путу", Дејан Станковић пред дуел са Радничким: "Треба нам сваки глас са трибина"

"На правом смо путу", Дејан Станковић пред дуел са Радничким: "Треба нам сваки глас са трибина"

Дневник пре 6 сати
Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 16 часова дочекати екипу Радничког из Ниша у оквиру 28. кола Суперлиге Србије. - Тренер Радничког је искусан, дошао је и за веома кратко време урадио велики посао. Имају доста добијених… »
Лемонис пред Звезду: Идемо тамо без великог притиска

Лемонис пред Звезду: Идемо тамо без великог притиска

Спорт клуб пре 6 сати
Тренер Радничког из Ниша Такис Лемонис рекао је да сви воле да играју против великих екипа попут Црвене звезде и да ће његови фудбалери играти без притиска и стреса у Београду, иако су им потребни бодови. „Ово је најтежа… »
Станковић: "Најбоље знамо какве проблеме имамо"

Станковић: "Најбоље знамо какве проблеме имамо"

Б92 пре 6 сати
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић изнео је очекивања пред сусрет са нишким Радничким. Црвено-бели, у оквиру 28. кола Суперлиге Србије, чекају "мераклије" у суботу од 16.00 часова. "Тренер Радничког је искусан, дошао је и за… »
Делије се огласиле пред наредну утакмицу Звезде, имале јединствену поруку за све навијаче: "Најјаче су..."

Делије се огласиле пред наредну утакмицу Звезде, имале јединствену поруку за све навијаче: "Најјаче су..."

Телеграф пре 7 сати
Фудбалери Црвене звезде ће дочекати Раднички из Ниша на стадиону "Рајко Митић" у оквиру 28. кола Суперлиге Србије. Утакмица ће бити одиграна од 16 часова, а изабраници Дејана Станковића ће настојати да наставе одличан низ који… »
Дејан Станковић говорио о једној од сензација Суперлиге Србије, али и Катаију: "Чак сам се и љутио на..."

Дејан Станковић говорио о једној од сензација Суперлиге Србије, али и Катаију: "Чак сам се и љутио на..."

Телеграф пре 6 сати
Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 16 часова дочекати екипу Радничког из Ниша у оквиру 28. кола Суперлиге Србије. Пре меча на питања медија одговарао је шеф стручног штаба црвено-белих Дејан Станковић. Говорио је Станковић о… »
Бесплатан улаз за децу до 14 година на утакмицу фудбалера Црвене звезде и Радничког

Бесплатан улаз за децу до 14 година на утакмицу фудбалера Црвене звезде и Радничког

Дневник пре 8 сати
Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да ће улаз на утакмицу против нишког Радничког бити бесплатан за децу до 14 година. "Црвена звезда обавештава све малишане који поседују "Супер Звездаш" картице да ће утакмицу против екипе… »
Црвено-бели обрадовали најмлађе: Бесплатан улаз за децу на утакмицу фудбалера Црвене звезда - Раднички Ниш

Црвено-бели обрадовали најмлађе: Бесплатан улаз за децу на утакмицу фудбалера Црвене звезда - Раднички Ниш

Вечерње новости пре 9 сати
Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је данас да ће улаз на утакмицу против нишког Радничког бити бесплатан за децу до 14 година. Фото: Принтскрин/Арена спорт "Црвена звезда обавештава све малишане који поседују "Супер Звездаш"… »

Вести дана »