Povezane vesti
Pevač samo četiri dana proveo u vojsci Otišao na da služi rok, pa molio da ga vrate i puste: "Jedva sam se izvukao"
Blic pre 21 dana
Glavni razlog za kratko služenje bile su njegove muzičke obaveze i stalne svirke Vojni organi su mu omogućili da izađe kako bi nastavio sa turnejama Slobodan Batjarević Cobe, poznat iz "Zvezda Granda", otkrio je kako je njegovo služenje vojnog roka… »
"Nisam mogao dugo da budem u jednom prostoru": Naš pevač bio u vojsci 4 dana, čim je došao tražio da ga puste
Mondo pre 20 dana
Slobodan Batjarević Cobe, nekadašnji učesnik Zvezda Granda, otkrio je kako je njegovo služenje vojnog roka trajalo svega četiri dana. Pevač je iskreno govorio zbog čega je imao takvo iskustvo, a na mrežama su se povele razne polemike na ovu temu. - Meni… »
Naš pevač otišao u vojsku pa posle 4 dana preklinjao da ga puste kući! Ono što su mu tada uradili pamtiće zauvek, evo detalja…
Kurir pre 20 dana
Slobodan Batjarević Cobe, poznat iz " Zvezda Granda", otkrio je kako je njegovo služenje vojnog roka trajalo svega četiri dana. Pevač je iskreno govorio zbog čega je imao takvo iskustvo, a na mrežama su se povele razne polemike na ovu temu. - Meni je bio… »
Pevač otišao u vojsku, pa posle 4 dana molio da ga puste kući zbog posla kojim se bavio: "Bio mi je problem.."
Telegraf pre 20 dana
Slobodan Batjarević Cobe, poznat iz "Zvezda Granda", otkrio je kako je njegovo služenje vojnog roka trajalo svega četiri dana. Pevač je iskreno govorio zbog čega je imao takvo iskustvo, a na mrežama su se povele razne polemike na ovu temu. - Meni je bio… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za petak, 10. april: Tokom dana sunčano, temperatura do 16 stepeni
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih
Vlada Srbije dodatno smanjila akcize na naftne derivate
Newsmax Balkans pre 59 minutajoš 23 povezane
Upravo na "Blic TV" Veliki petak, dan za strogi post, tišinu i farbanje jaja: Kako ga obeležavamo i čemu nas uči?
Blic pre 1 satjoš 36 povezanih
Kijev i Moskva stupaju u 32-časovno primirje zbog pravoslavnog Uskrsa
Slobodna Evropa pre 39 minutajoš 25 povezanih