Povezane vesti

Pevač samo četiri dana proveo u vojsci Otišao na da služi rok, pa molio da ga vrate i puste: "Jedva sam se izvukao"

Pevač samo četiri dana proveo u vojsci Otišao na da služi rok, pa molio da ga vrate i puste: "Jedva sam se izvukao"

Blic pre 1 dan
Slobodan Batjarević Cobe, poznat iz "Zvezda Granda", otkrio je kako je njegovo služenje vojnog roka trajalo svega četiri dana. Pevač je iskreno govorio zbog čega je imao takvo iskustvo, a na mrežama su se povele razne polemike na ovu temu. - Meni je bio… »
"Nisam mogao dugo da budem u jednom prostoru": Naš pevač bio u vojsci 4 dana, čim je došao tražio da ga puste

"Nisam mogao dugo da budem u jednom prostoru": Naš pevač bio u vojsci 4 dana, čim je došao tražio da ga puste

Mondo pre 14 sati
Slobodan Batjarević Cobe, nekadašnji učesnik Zvezda Granda, otkrio je kako je njegovo služenje vojnog roka trajalo svega četiri dana. Pevač je iskreno govorio zbog čega je imao takvo iskustvo, a na mrežama su se povele razne polemike na ovu temu. - Meni… »
Naš pevač otišao u vojsku pa posle 4 dana preklinjao da ga puste kući! Ono što su mu tada uradili pamtiće zauvek, evo detalja…

Naš pevač otišao u vojsku pa posle 4 dana preklinjao da ga puste kući! Ono što su mu tada uradili pamtiće zauvek, evo detalja…

Kurir pre 14 sati
Slobodan Batjarević Cobe, poznat iz " Zvezda Granda", otkrio je kako je njegovo služenje vojnog roka trajalo svega četiri dana. Pevač je iskreno govorio zbog čega je imao takvo iskustvo, a na mrežama su se povele razne polemike na ovu temu. - Meni je bio… »
Pevač otišao u vojsku, pa posle 4 dana molio da ga puste kući zbog posla kojim se bavio: "Bio mi je problem.."

Pevač otišao u vojsku, pa posle 4 dana molio da ga puste kući zbog posla kojim se bavio: "Bio mi je problem.."

Telegraf pre 15 sati
Slobodan Batjarević Cobe, poznat iz "Zvezda Granda", otkrio je kako je njegovo služenje vojnog roka trajalo svega četiri dana. Pevač je iskreno govorio zbog čega je imao takvo iskustvo, a na mrežama su se povele razne polemike na ovu temu. - Meni je bio… »

Vesti dana »

Na današnji dan, 21. mart

Na današnji dan, 21. mart

Šabačke novosti pre 12 minutajoš 4 povezane
Naslovne strane za subotu, 21. mart 2026. godine

Naslovne strane za subotu, 21. mart 2026. godine

Beta pre 12 minutajoš 2 povezane
Majami: Alkaras spustio Fonseku na zemlju

Majami: Alkaras spustio Fonseku na zemlju

Sport klub pre 12 minutajoš 3 povezane