Povezane vesti
Istinita priča o čuvenom kompozitoru: Roman „Poslednji Rusi viđeni su u Beogradu“ Jelene Zelinske u knjižarama širom Srbije…
Kurir pre 26 dana
Novi istorijski roman poznate ruske spisateljice Jelene Zelinske „Poslednji Rusi viđeni su u Beogradu“ u prevodu na srpskom jeziku dostupan je u knjižarama širom Srbije, u izdanju Službenog glasnika. Nastanak knjige inspirisan je životom stvarne osobe -… »
"Šta će se desiti s onima koji danas dođu ovde": Brojna otkrića u romanu "Poslednji Rusi viđeni su u Beogradu"
Nova pre 26 dana
Novi istorijski roman spisateljice Jelene Zelinske "Poslednji Rusi viđeni su u Beogradu", koji je na srpski prevela Milja Baletić, objavljen je u izdanju Službenog glasnika. Autorka, poznata ruska spisateljica Jelena Zelinska inspiraciju za knjigu crpela… »
Vesti dana »
"Udario me je pesnicom i uništio život, a ja sam izbezumljeno plakala" Jeziva ispovest Nataše Šavije: Karić je bio ponosan,a ja sam morala na hitnu operaciju
Kurir pre 2 satajoš 27 povezanih
Dve pucnjave u školama u Turskoj za dva dana: Istraga razmatra i mogućnost online radikalizacije napadača
Euronews pre 2 satajoš 48 povezanih
N1 sama određuje goste i teme, neprihvatljivo međusobno pozivanje Gocija i Vučića
Cenzolovka pre 4 satijoš 30 povezanih
Raguš: "Nema opravdanja da opozicija izostane sa sednice, a sami podneli predlog" (video)
Blic pre 1 satjoš 97 povezanih