Povezane vesti
Ukrajina zbog ruskog napredovanja počela da evakuiše decu iz Slavjanska u Donbasu
Serbian News Media pre 20 dana
Ukrajina je započela prisilnu evakuaciju dece iz grada Slavjanska u Donbasu, saopštili su zvaničnici. „Potpisao sam naredbu o obaveznoj evakuaciji dece iz određenih delova Slavjanska koji su najranjiviji na neprijateljske udare“, napisao je na Telegramu… »
Ukrajina zbog ruskog napredovanja evakuiše decu iz Slavjanska u Donbasu
Insajder pre 21 dana
Ukrajina je započela prisilnu evakuaciju dece iz grada Slavjanska u Donbasu, saopštili su zvaničnici. "Potpisao sam naredbu o obaveznoj evakuaciji dece iz određenih delova Slavjanska koji su najranjiviji na neprijateljske udare", napisao je na Telegramu… »
Ukrajina zbog ruskog napredovanja počela da evakuiše decu iz Slavjanska u Donbasu
N1 Info pre 21 dana
Ukrajina je započela prisilnu evakuaciju dece iz grada Slavjanska u Donbasu, saopštili su zvaničnici. "Potpisao sam naredbu o obaveznoj evakuaciji dece iz određenih delova Slavjanska koji su najranjiviji na neprijateljske udare", napisao je na Telegramu… »
Vesti dana »
Evropski pokret u Srbiji: Ne iznenađuju vest da Evropska komisija razmatra zamrzavanje paketa finansija Srbiji
Insajder pre 2 satajoš 37 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Tramp: U toku je najmoćnije resetovanje sveta
Euronews pre 2 satajoš 32 povezane
Primirje visi o koncu, Tramp objavio čudnu poruku: "Najmoćnije resetovanje na svetu"
NIN pre 2 satajoš 39 povezanih
Gde Srbi mogu da putuju bez EES sistema? Četiri su nam u okruženju, na spisku još četiri, ali za jednu važi drugi uslov
Blic pre 1 satjoš 75 povezanih
Vozaču automobila koji je usmrtio devojčicu u Novom Pazaru određen pritvor
N1 Info pre 36 minutajoš 22 povezane