Povezane vesti
Ukrajina zbog ruskog napredovanja počela da evakuiše decu iz Slavjanska u Donbasu
Serbian News Media 20.03.2026
Ukrajina je započela prisilnu evakuaciju dece iz grada Slavjanska u Donbasu, saopštili su zvaničnici. „Potpisao sam naredbu o obaveznoj evakuaciji dece iz određenih delova Slavjanska koji su najranjiviji na neprijateljske udare“, napisao je na Telegramu… »
Ukrajina zbog ruskog napredovanja evakuiše decu iz Slavjanska u Donbasu
Insajder 20.03.2026
Ukrajina je započela prisilnu evakuaciju dece iz grada Slavjanska u Donbasu, saopštili su zvaničnici. "Potpisao sam naredbu o obaveznoj evakuaciji dece iz određenih delova Slavjanska koji su najranjiviji na neprijateljske udare", napisao je na Telegramu… »
Ukrajina zbog ruskog napredovanja počela da evakuiše decu iz Slavjanska u Donbasu
N1 Info 20.03.2026
Ukrajina je započela prisilnu evakuaciju dece iz grada Slavjanska u Donbasu, saopštili su zvaničnici. "Potpisao sam naredbu o obaveznoj evakuaciji dece iz određenih delova Slavjanska koji su najranjiviji na neprijateljske udare", napisao je na Telegramu… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO "U Srbiji su pres prsluci postali magnet za policijske pendreke": Profesorka Milinkov o ugroženosti novinara na skupu u Novom Sadu
Nova pre 31 minutajoš 32 povezane
Iran najavljuje ponovno zatvaranje Ormuskog moreuza, optužujući Ameriku i Izrael da su prekršili primirje
BBC News pre 46 minutajoš 27 povezanih
Uživo, Holandija - Švedska: Derbi za prvo mesto u grupi na Mundijalu 2026
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane
Vučić: Pozivam ljude da se 27. juna okupimo pod zastavom Srbije, bez besa i revanšizma
Blic pre 16 minutajoš 19 povezanih