Povezane vesti
Ukrajina zbog ruskog napredovanja počela da evakuiše decu iz Slavjanska u Donbasu
Serbian News Media 20.03.2026
Ukrajina je započela prisilnu evakuaciju dece iz grada Slavjanska u Donbasu, saopštili su zvaničnici. „Potpisao sam naredbu o obaveznoj evakuaciji dece iz određenih delova Slavjanska koji su najranjiviji na neprijateljske udare“, napisao je na Telegramu… »
Ukrajina zbog ruskog napredovanja evakuiše decu iz Slavjanska u Donbasu
Insajder 20.03.2026
Ukrajina je započela prisilnu evakuaciju dece iz grada Slavjanska u Donbasu, saopštili su zvaničnici. "Potpisao sam naredbu o obaveznoj evakuaciji dece iz određenih delova Slavjanska koji su najranjiviji na neprijateljske udare", napisao je na Telegramu… »
Ukrajina zbog ruskog napredovanja počela da evakuiše decu iz Slavjanska u Donbasu
N1 Info 20.03.2026
Ukrajina je započela prisilnu evakuaciju dece iz grada Slavjanska u Donbasu, saopštili su zvaničnici. "Potpisao sam naredbu o obaveznoj evakuaciji dece iz određenih delova Slavjanska koji su najranjiviji na neprijateljske udare", napisao je na Telegramu… »
Vesti dana »
Vens: Ne vidimo dokaze da Iran i dalje blokira plovidbu kroz Ormuski moreuz
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih
Vučić: Od početka smo znali da nije bilo zvučnog topa, ali nismo znali precizno šta je
RTV pre 48 minutajoš 25 povezanih
Obilni pljuskovi sa grmljavinom naredna dva dana u Bačkoj, Banatu, Sremu i Beogradu
RTV pre 4 satijoš 46 povezanih
Holandija - Švedska: Sve pršti u Hjustonu, Oranje vodi, Verbrugen začarao gol!
Kurir pre 3 minutajoš 32 povezane