Povezane vesti
Ukrajina zbog ruskog napredovanja počela da evakuiše decu iz Slavjanska u Donbasu
Serbian News Media 20.03.2026
Ukrajina je započela prisilnu evakuaciju dece iz grada Slavjanska u Donbasu, saopštili su zvaničnici. „Potpisao sam naredbu o obaveznoj evakuaciji dece iz određenih delova Slavjanska koji su najranjiviji na neprijateljske udare“, napisao je na Telegramu… »
Ukrajina zbog ruskog napredovanja evakuiše decu iz Slavjanska u Donbasu
Insajder 20.03.2026
Ukrajina je započela prisilnu evakuaciju dece iz grada Slavjanska u Donbasu, saopštili su zvaničnici. "Potpisao sam naredbu o obaveznoj evakuaciji dece iz određenih delova Slavjanska koji su najranjiviji na neprijateljske udare", napisao je na Telegramu… »
Ukrajina zbog ruskog napredovanja počela da evakuiše decu iz Slavjanska u Donbasu
N1 Info 20.03.2026
Ukrajina je započela prisilnu evakuaciju dece iz grada Slavjanska u Donbasu, saopštili su zvaničnici. "Potpisao sam naredbu o obaveznoj evakuaciji dece iz određenih delova Slavjanska koji su najranjiviji na neprijateljske udare", napisao je na Telegramu… »
Vesti dana »
Košmar Zvezde u Češkoj, crni niz Partizana - šta će biti sa ostavkama
BBC News pre 32 minutajoš 30 povezanih
Strah od novih poplava: Kina obustavila spasavanje na granici Nepala i Tibeta, najmanje 472 mrtvih
BBC News pre 52 minutajoš 19 povezanih
Vremenska prognoza: Danas veoma toplo i vetrovito, temperatura do 38 stepeni
Nedeljnik pre 47 minutajoš 19 povezanih