Povezane vesti

Ukrajina zbog ruskog napredovanja počela da evakuiše decu iz Slavjanska u Donbasu

Ukrajina zbog ruskog napredovanja počela da evakuiše decu iz Slavjanska u Donbasu

Serbian News Media pre 18 sati
Ukrajina je započela prisilnu evakuaciju dece iz grada Slavjanska u Donbasu, saopštili su zvaničnici. „Potpisao sam naredbu o obaveznoj evakuaciji dece iz određenih delova Slavjanska koji su najranjiviji na neprijateljske udare“, napisao je na Telegramu… »
Ukrajina zbog ruskog napredovanja evakuiše decu iz Slavjanska u Donbasu

Ukrajina zbog ruskog napredovanja evakuiše decu iz Slavjanska u Donbasu

Insajder pre 20 sati
Ukrajina je započela prisilnu evakuaciju dece iz grada Slavjanska u Donbasu, saopštili su zvaničnici. "Potpisao sam naredbu o obaveznoj evakuaciji dece iz određenih delova Slavjanska koji su najranjiviji na neprijateljske udare", napisao je na Telegramu… »

N1 Info pre 19 sati
Ukrajina je započela prisilnu evakuaciju dece iz grada Slavjanska u Donbasu, saopštili su zvaničnici. "Potpisao sam naredbu o obaveznoj evakuaciji dece iz određenih delova Slavjanska koji su najranjiviji na neprijateljske udare", napisao je na Telegramu… »

Vesti dana »