Povezane vesti
Ukrajina zbog ruskog napredovanja počela da evakuiše decu iz Slavjanska u Donbasu
Serbian News Media 20.03.2026
Ukrajina je započela prisilnu evakuaciju dece iz grada Slavjanska u Donbasu, saopštili su zvaničnici. „Potpisao sam naredbu o obaveznoj evakuaciji dece iz određenih delova Slavjanska koji su najranjiviji na neprijateljske udare“, napisao je na Telegramu… »
Ukrajina zbog ruskog napredovanja evakuiše decu iz Slavjanska u Donbasu
Insajder 20.03.2026
Ukrajina je započela prisilnu evakuaciju dece iz grada Slavjanska u Donbasu, saopštili su zvaničnici. "Potpisao sam naredbu o obaveznoj evakuaciji dece iz određenih delova Slavjanska koji su najranjiviji na neprijateljske udare", napisao je na Telegramu… »
Ukrajina zbog ruskog napredovanja počela da evakuiše decu iz Slavjanska u Donbasu
N1 Info 20.03.2026
Ukrajina je započela prisilnu evakuaciju dece iz grada Slavjanska u Donbasu, saopštili su zvaničnici. "Potpisao sam naredbu o obaveznoj evakuaciji dece iz određenih delova Slavjanska koji su najranjiviji na neprijateljske udare", napisao je na Telegramu… »
Vesti dana »
Od ranog jutra gori Srbija, aktiviran crveni alarm! RHMZ ne prestaje da niže dramatična upozorenja, a najgore tek sledi: U ova tri predela zemlje danas će biti neviđeni vrelac
Blic pre 56 minutajoš 26 povezanih
Oglasio se Danijel Rodrigez nakon što ga je Medić nokautirao za 30 sekundi, bivši zatvorenik ostavio obećanje
Telegraf pre 6 minutajoš 15 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Tramp otkazuje napade na Iran pod uslovom da se brzo postigne dogovor; Arakči: Zemlje u regionu da budu oprezne kada staju na stranu SAD
RTV pre 41 minutajoš 10 povezanih
Dubravka Đedović Handanović: Zbog niskog vodostaja smanjen kapacitet hidrocentrale Đerdap 1 na 20 odsto kapaciteta
Insajder pre 16 minutajoš 5 povezanih